Csupakaland blog

Ha a Szuperhősök otthon ragadnak

Ha a Szuperhősök otthon ragadnak

Lehet, hogy a gyerek csak annyit érzékel az egészből, hogy otthon vagyunk, elmaradnak a szokásos játszóteres programok, és nem találkozhat a barátaival. Nem sok értelme lenne, ha elkezdenénk tudományosan magyarázni neki a jelenlegi helyzetet, valahogyan azonban meg kell értetnünk vele, hogy most miért nem lehet kimenni.

Tovább
Élet a négy fal között - nerf pálya otthon

Élet a négy fal között

Felnőttként tudatában vagyunk annak, hogy nehéz időket élünk, és talán még nehezebb hetek-hónapok állnak előttünk. Sok a bizonytalanság. Nem tudjuk, hogyan alakulnak a dolgok, jobbra vagy rosszabbra fordulnak-e, azt meg végképp nem, hogy mikor.

Tovább
Minden egyben: kaland és játék szülinaposoknak ideális helyszínen

Minden egyben – kaland és játék

Szinte kivétel nélkül minden születésnapos gyermek dédelgetett álma, hogy az alkalomra meghívja a barátait egy felhőtlenül kalandos ünneplésre.

Tovább
SZÜLINAPI PARTY HELYSZÍN

Segítség, a gyereknek szülinapja lesz!

Születésnapot szervezni nem kis fejtöréssel jár, hiszen azontúl, hogy szeretnénk örömet okozni csemeténknek, olyan programokat is igyekszünk kitalálni, amik nemcsak neki, de a hozzá közelállóknak – barátoknak, osztálytársaknak – is élményt nyújtanak.

Tovább
születésnap a játszóházban

Születésnap otthon – rengeteg előkészület és utómunka

Akinek gyermeke van, az tudja, akiben pedig elevenen él a saját gyermekkora, az maga is emlékszik arra, milyen jóleső érzés a szerető családtagokkal, közeli barátokkal és kedves ismerősökkel megünnepelni a születésnapot, ezt a nemes eseményt, egy mindent átfogó zsúr keretében.

Tovább
Gyerekprogramok, Nerf pályák, szülinapok, szabadulószobák - Fót, Csupakaland

Egyedi élmény az egész családnak

Bármilyen jeles napról is legyen szó, kardinális kérdés a helyszínválasztás. Sokat tud adni mind az ünnepelt, mind pedig a meghívottak számára, ha kellemes környezetben tölthetik az időt.
Tovább
1 2 3