Minden egyben: kaland és játék szülinaposoknak ideális helyszínen

Minden egyben – kaland és játék

Szinte kivétel nélkül minden születésnapos gyermek dédelgetett álma, hogy az alkalomra meghívja a barátait egy felhőtlenül kalandos ünneplésre.

De mi van akkor, ha kicsi a lakás, vagy nincs időtök a szervezésre, netán a kölykök már unják az otthoni környezetet? Ne is törjétek tovább a fejeteket, mi tudjuk a választ: irány a játszóház, és az egyedi születésnapi csomag Nerf szivacsháború-játékkal és/vagy Jusski! szabadulószobával! Első hallásra fiúsnak tűnik a csatázós játék, de bátran ajánljuk lányoknak is. Higgyétek el, a lányok igazi harcos amazonná válnak ezekben a nem mindennapi csapatjátékokban! A Zombie dzsungelben egy városi útvesztőn kell átvágni, miközben a zombikat is le kell győzni. Atlantisban, az elsüllyedt óceáni világban a rozsdás, sárga tengeralattjáró már alig várja, hogy új kapitánya legyen. Hihetetlenül változatos szivacskilövő- és lövedékarzenál áll rendelkezésre – lányok számára is könnyen kezelhető –, a védelmet pedig a taktikai mellény biztosítja. Ha pedig eltérő korcsoporthoz tartozó fiúk és lányok vegyesen vannak a meghívottak között, akkor a szabadulószobákkal kombinált buli tökéletes választás lehet.

A mesevilág hősei

A Tanár bá’, ha bekattan, és bezár titeket a tanterembe, nincs más út, mint a feladványt megoldani, mert csak így kezdődhet az iskolai szünet. 1001 éjszaka sűrűjében a Bölcsek kövét kell megtalálni, az elvarázsolt padláson a kincsek közül kell kiszabadítani a furcsa, suttogó alakot. Merész időutazóknak való nemes feladat, hogy a Szalmalovagot kimentsék a vár tömlöcéből. Van filmrajongóknak való családi szabadulószoba is, vagy Csupavár mászóka csúszdával és puha labdafürdővel, ami a legkisebbeknek garantál izgalmas órákat. Az önfeledt játék balesetmentes pályákon történik animátorok segítségével, és végül készíthettek magatokról (teljes harci díszben) egy különleges csapatképet is. Kalandra fel!

Search

+