Szalmalovag - Jusski! Szabadulószoba

Nehézségi fok: * / 6 éves kortól

Szalmalovag szabadulószoba

CSAK A FÓTI AUCHANBAN!

A lovagok legtöbbje megfelelő anyagi helyzetben élt, és nemesi rangot tudhatott magáénak a középkorban. Akadtak azonban köztük olyanok is, akik nem a birodalom harcosaként vagy az egyháznak alárendelve tettek szolgálatot, hanem egyszerű várlovagként élték a mindennapjaikat. Nem volt ez másként a Szalmalovaggal sem. Egy napon azonban, rejtélyes körülmények között tömlöcbe zárták őt. Maga sem tudta, hogy pontosan mi lehet ennek az oka, hogy milyen bűnt követett el, de joggal feltételezte, hogy a Feketelovag áll a történések hátterében.

Úgy tűnik, a Szalmalovag jól sejtette, ugyanis a Feketelovag zárta tömlöcbe azért, hogy uralma alá vehesse a várat. Nemcsak a szolgálók, hanem a vár őrei is kénytelen voltak behódolni az akaratának.

Induljatok útra felvértezve!

Eljött az ideje annak, hogy valaki móresre tanítsa a Feketelovagot. Benne lennél egy óriási kalandban? Utazz vissza az időben a társaiddal a sötét középkorba, és mentsétek ki a Szalmalovagot a vár sötét és hideg tömlöcéből! Ha összefogtok, együttes erővel kijátszhatjátok a fejet hajtó szolgálókat és őröket is. Ki tudja, talán még segítséget is kaptok az udvariaktól. De siessetek, csupán 60 perc áll a rendelkezésetekre, hogy végrehajtsátok a küldetést, és megmeneküljetek a Feketelovag karmai közül!


Válasszatok szabad időpontjainkból, és foglaljátok le a gyermekprogramok közül kiemelkedő Szalmalovag szabadulószobát! Várunk Benneteket a Csupakaland Élményparkban a fóti Auchanban.

Árak

2-3 fő részére: 14.900 Ft

4-8 fő részére: 19.900 Ft

2-6 FŐS CSAPATOKNAK, 6 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC