Nehézségi fok: *** / 11 éves kortól

Az Oscar-díjas rendező szabadulószoba

CSAK A FÓTI AUCHANBAN!

Brendon LeBeautiful, a híres Oscar-díjas filmrendező meghívott titeket a villájába, hogy kiválassza közületek azon szerencséseket, akikkel a következő produkciójában szívesen együtt dolgozna. Reménybeli filmesekként természetesen örömmel fogadjátok a meghívását. Az elején úgy tűnik, minden a terv szerint halad, ahogyan az meg van írva. Izgatottan, reményekkel telve várjátok a nagy találkozást.

Amikor azonban megérkeztek…

Ahogyan a komornyiktól kiderül, a világhírű rendezőnek, Brendon LeBeautifulnak sürgős dolga akadt, és házon kívül tartózkodik. Ez még nem ad okot az aggodalomra. Azonban amikor az inas elvezet benneteket LeBeautiful titokzatos, és túlontúl sötét mozitermébe, úrrá lesz rajtatok a félelem. Csak fokozza az izgalmatokat, hogy a terem ajtaja rejtélyes módon bezáródik — úgy tűnik, nincs kiút. A komornyik sem hallja már, ahogyan segítségért kiáltotok.

A küldetésetek pedig innentől veszi kezdetét. Mindössze 60 percetek van arra, hogy megszerezzétek Brendon LeBeautiful forgatókönyvét, és elnyerjétek a sokak által áhított Oscar-díjat. A kérdéseket és a feladatokat valós időben, egy igazi mozivásznon vetítjük ki nektek. Ha mindent sikeresen teljesítetek, könnyűszerrel kijuthattok a privát moziszobából.

Szívesen részt vennétek ti is egy interaktív élményben? Válasszátok szabadulószobánkat, ha budapesti programokat kerestek a gyerekeknek! Foglaljatok időpontot a Csupakalandhoz online!

Árak
2-3 fő részére: 14.900 Ft

4-8 fő részére: 19.900 Ft

2-8 FŐS CSAPATOKNAK, 11 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC