SZÜLINAPI PARTY HELYSZÍN

Segítség, a gyereknek szülinapja lesz!

10 dec 2019 Blog

Születésnapot szervezni nem kis fejtöréssel jár, hiszen azontúl, hogy szeretnénk örömet okozni csemeténknek, olyan programokat is igyekszünk kitalálni, amik nemcsak neki, de a hozzá közelállóknak – barátoknak, osztálytársaknak – is élményt nyújtanak.

Persze megünnepelhető a születésnap szűk családi körben is, de ha felejthetetlenné tennénk ezt a különleges napot, érdemes már jó előre találni egy olyan rendezvényhelyszínt, játszóházat, ahol nemcsak a környezet lenyűgöző, de ahol programötletekben sincs hiány. Így biztos esélyt sem adunk az unatkozásnak, ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy a meghívott gyereksereg majd kárt tesz otthonunk berendezésében.

A játszóház a titok kulcsa

Minden gyerek szereti, ha születésnapja alkalmából a középpontban lehet. Ilyenkor nem annyira az ajándékok mennyisége vagy értéke számít, sokkal inkább az, hogy barátai körében tölthet el egy emlékezetes délutánt. Emlékezetessé pedig úgy válhat egy születésnap, ha azon valami rendhagyót is csinálhat. Például ellátogathat egy remek játszóházba, ahol minden adott ahhoz, hogy jól érezze magát. A szülők dolga is jóval egyszerűbb így, mert nem kell az előkészületekkel bajlódniuk, nem kell külön programötleteket kitalálniuk, hiszen itt egyszerre, egy helyen minden adott.

Kezdjük ott, hogy minden játszóház gyerekbarát kialakításának hála biztonságos, így nemcsak saját gyermekünket, a többieket is a lehető legnagyobb biztonságban tudhatjuk. Általában ezeknek a helyeknek nagy a befogadóképességük, így 5, 10, 15, de akár ennél több meghívott gyerkőc is kényelmesen elfér. Ha amúgy kicsi, szűk lakásban lakunk, ez még egy gondot levehet a vállunkról.

Egy játszóházban minden a gyerekek elé lesz téve, tehát bármi is legyen a program, a nélkülözhetetlen eszközökről se nekünk kell majd gondoskodnunk.
Gyermekünk (és meghívottjai) érdeklődési körének megfelelően választhatjuk ki a programot, így nem kell attól tartanunk, hogy valami olyanba erőltetjük bele őket, amiben egyébként nem éreznék jól magukat. A Csupakaland Családi Élményparkban izgalmas Nerf játék vagy Jusski! szabadulószoba várja a szülinapozókat, ráadásul minden gyerekcsoporttal külön animátor foglalkozik, így szülőként csak annyi a dolgunk, hogy megörökítsük a szép pillanatokat.

Ne késlekedj, foglalj időpontot születésnapi programjaink valamelyikére! Budapesti kalandparkunk csak Rátok vár!

Search

+