szuper gyerekprogramok hétvégére

Hogyan kössük le a gyerekeket a szabadidejükben? – szuper gyerekprogramok a hétvégékre, iskolai szünetekre

Manapság szinte már közhelynek számít, hogy a gyerekeket bizony néha tudatosan ki kell mozdítanunk a négy fal közül, és tartalmas, aktivitást igénylő programokat kell biztosítanunk nekik, hiszen a testi-lelki fejlődésük szempontjából nagyon fontos, hogy folyamatosan új élményekkel gazdagodjanak.

Az iskolai teendőiken túl akár a hétvégéken, akár a nyári vagy a téli szünetben, de éppen egy születés- vagy névnapi összejövetel alkalmával is leköthetjük őket különféle minőségi gyerekprogramokkal, amik nemcsak szórakoztató, önfeledt pillanatokat ígérnek a számukra, de egyúttal a személyes és a szociális kompetenciáik fejlesztésében is segítenek.

Megfelelő elfoglaltságot találni szülőként azonban nem is mindig olyan egyszerű, főleg, ha mondjuk egy szülinapi zsúr alkalmával nem csupán saját csemetéinknek, hanem egy egész csapatnyi gyereknek kell tartalmas programot szerveznünk. Arról nem is beszélve, hogy ha otthon szeretnénk lebonyolítani egy ilyen eseményt, az rengeteg tervezéssel és előkészülettel jár, amire nem biztos, hogy minden esetben jut időnk vagy kapacitásunk. Mindezeket figyelembe véve akármilyen okból is szeretnénk programot biztosítani a gyerekeknek, érdemes tapasztalt animátorokra bízni a feladatot.

Élmények az egész család számára

Legyen szó a családdal közösen töltött hétvégéről, szezonális iskolai szünetekről vagy éppen egy szülinapi partiról, jobbnál jobb gyerekprogramok várnak Budapesten és Fóton található élményparkjainkban a kreativitást, interakciót követelő elfoglaltságoktól a szórakoztató műsorokig. A legkisebbeknek a Csupavár mászóka és játszóház, a nagyobbaknak pedig a Nerf-pályáink garantáltnak aktív kikapcsolódást, míg kvízjátékunk vagy tematikus szabadulószobáink az egész családnak remek időtöltést jelentenek, de akár 3D-filmvetítésekre is beülhettek. Mindemellett szülinapi csomagjainkból is választhattok, amikbe a tortázás és az ajándékozás is beletartozik. Látogassatok el hozzánk!

Search

+