A Tanár bá' bekattant - Jusski! Szabadulószoba

Nehézségi fok: *** / 10 éves kortól

A Tanár bá’ bekattant szabadulószoba

SZÉKESFEHÉRVÁRON

Az iskolában – mondjuk úgy, hogy – nem ti voltatok a legjobb, és a legszófogadóbb osztály. Folyton otthon hagytátok a torna felszereléseteket, hangoskodtatok az órákon, nem csináltátok meg a házi feladatokat, a tanulásban sem jeleskedtetek… és a dolgozatokról már nem is beszélve! Enyhén szólva is pikkeltek rátok a tanárok a szorgalmatok és a magatartásotok miatt, így az év végére az osztályfőnökötök, a Tanár bá’ is elveszítette minden türelmét. Mondhatjuk úgy is, hogy teljesen bekattant. Úgy gondolta, ideje megleckéztetnie titeket.

Szabadulószoba gyerekeknek ahogyan a Tanár bá’ elképzeli

Az utolsó tanítási napon a Tanár bá’ bezár titeket egy tanterembe, ahol, ha nem találjátok meg egy órán belül a szabaduláshoz vezető utat, a teljes nyári szünetre ott ragadtok. Ki akarna 2 és fél hónapot az iskola falai között eltölteni? Természetesen okulnotok is kell a büntetésből, ezért a játékban 5 király csávó nevét kell megtalálnotok, akiknek a segítségével tudtok kiszabadulni..

Vajon sikerül kiszabadulnotok, vagy jövőre ti lesztek a biológia terem bemutató csontvázai? Csak rajtatok áll. Ha összekapjátok magatokat, és helyesen oldjátok meg a feladatokat, akkor simán kijuthattok a rendelkezésre álló 1 óra alatt.

Szóljatok az osztályfőnökötöknek, és foglaljatok most, ha klassz gyermekprogramokat kerestek Budapesten vagy Székesfehérváron! Jöhettek suli időben, és azon túl is. Várunk titeket.

2-6 FŐS CSAPATOKNAK, 10 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC