Gyerekprogramok, Nerf pályák, szülinapok, szabadulószobák - Fót, Csupakaland

Egyedi élmény az egész családnak

Bármilyen jeles napról is legyen szó, kardinális kérdés a helyszínválasztás. Sokat tud adni mind az ünnepelt, mind pedig a meghívottak számára, ha kellemes környezetben tölthetik az időt.Ha pedig a passzív, asztal mellett ücsörgős órák helyek aktív programokkal van megspékelve az esemény, az már csak egy szuper ráadás. Persze néha nehézkes olyan programot találni, ami mindenkinek megfelel, és ami már önmagában is sok élménnyel gazdagít; nehézkes, de nem lehetetlen vállalkozás.

Felismertük annak a tényét, hogy nemcsak a gyermekeknek, de a felnőtteknek is szükségük van néha napján az aktív kikapcsolódásra. Amikor kiléphetnek a mindennapok mókuskerekéből, és olyat csinálhatnak, ami teljesen eltérő a megszokott „felnőtt” rutinjuktól.

Kalandparki élmények, amit sosem felejtünk el
Tárgyi ajándék helyett sokkal személyesebb, ha az ünnepeltet élménnyel ajándékozzuk meg. Olyannal, amire évek múltán is jó lesz visszagondolnia, olyannal, ami közös időtöltésre ösztönöz.

Gyertek hozzánk születésnapot, évfordulót ünnepelni, vagy látogassatok meg minket egy unalmas szombat délután, hiszen a Csupakaland Családi Élménypark mindenki számára vidám és tartalmas perceket kínál! Szervezz nálunk gyerekzsúrt, gyere hozzánk megünnepelni egy jó bizonyítványt vagy jeles napot, hozd el a nagyit, hogy ő is kipróbálhassa a szabadulószobát, vagy egyszerűen csak engedd, hogy felfedezze örökmozgó gyerkőcöd Csupavárunkat, te pedig addig élvezd azt a néhány ajándékórát, amikor biztos lehetsz benne, gyermeked jó helyen, jó kezekben van!

Nincs ötleted, hogy mivel üssétek el az időt a hűvös, esős délutánokon? Várunk kalandparkunkba, ahol minden korosztály jól érezheti magát!

Search

+