Csupakaland Családi Élménypark

Szórakoztató gyerekprogramok hétvégére Székesfehérváron és Fóton

Tudjuk jól, hogy milyen nehéz a szülők dolga, amint programválasztásra kerül a sor. De az nem célravezető, hogy a gyerekek mindig csak a szobában kuksoljanak, a játszótéren szaladgáljanak, vagy éppen a nagyinál lófráljanak. Időnként ki kell őket mozdítani a komfortzónájukból, hiszen az új tapasztalások és élmények által tanulhatnak, fejlődhetnek.

Egy-egy lurkó esetén egyszerűbb a megfelelő gyerekprogram kiválasztása, mert a szülők tisztában vannak az igényekkel. De vajon mi történik akkor, ha egy komplett gyermeksereg kívánalmainak kell eleget tenni?

Megannyi lehetőség várja a kicsiket és nagyokat

A kreatív gyerekprogramoktól kezdve a nyugodtabb órákat ígérő elfoglaltságokon át egészen a szórakoztató műsorokig számos lehetőség közül választhattok Budapesten. A kifejezetten gyerekeknek szánt születésnapi programok között olyanok is akadnak, amik egy-egy közkedvelt téma köré épülnek.

Programok gyerekeknek a Csupakaland élményparkban

Legyen szó kisiskolásokról, tinédzserekről vagy kisfelnőttekről, nálunk minden korosztály megtalálhatja a számára kedves elfoglaltságot. Természetesen a kísérőkre, a szülőkre és a nagyszülőkre is gondoltunk a játékok, a Nerf-pályák és a Jusski! szabaduló szobák kialakítása közben, pihenésképp pedig 3D-s moziteremmel készültünk, és mindezekkel egy céges csapatépítő alkalmával is jót szórakozhattok.

Olvass te is bővebben szolgáltatásainkról lejjebb görgetve! Ha kérdésed van, lépj velünk kapcsolatba!

JUSSKI! – SZABADULÓSZOBA GYEREKEKNEK

Jussatok ki együtt rejtélyes szabadulószobáinkból!
Szalmalovag, NASA, Tanár bá’ és Oscar-díjas szabadulószobák már 6 éves kortól.

NERF-PÁLYA


A gyerekek imádják Nerf-pályáinkat, ahol szivacskilövőkkel mérkőzhetnek meg egymással. A játék szórakoztató és biztonságos.

BÉRELHETŐ
MOBIL NERF-PÁLYA

Nerf-pályáink már nem csak élményparkjainkban elérhetők.
Béreljetek tőlünk rendezvényekre, akár beltéri, akár kültéri használatra!

SZÜLINAPI HELYSZÍNEK, CSOMAGOK

Székesfehérváron a Régió Játéküzlet és Játszóházban és a fóti Auchanban is tarthatjátok a lurkó születésnapját,
Nerf-pályákkal, szabadulószobákkal. A tortázás és ajándékozás sem marad el.

3D-FILMEK

Lélegzetelállító 3D-s filmek, amiket kár lenne kihagyni: Buda Vára, Magyarország 1000 éves történelme, Rexy a kis dínó kalandjai, és még sok más!

Pár perc alatt foglalhatsz szülinapi programot a gyerekednek a Székesfehérvári és a Fóti élményparkunkba is. Küldj üzenetet, vagy hívj minket előzetes egyeztetés céljából!