JUSSKI!

SZABADULÓSZOBÁK

Juss ki! — szabadulószoba gyerekeknek, családoknak

SZABADULÓSZOBA? AZ MEG MI?

A szabadulószoba, vagy kijutószoba egy bezárt feladatszoba, ahol a díszletek, valamint tárgyak új értelmet nyernek, és ha kellőképpen figyelsz, mindegyik ugyanahhoz a célhoz vezet: JUSS KI! Persze egyedül nem megy. Érkezhetsz a családoddal, a barátaiddal, esetleg a kollégáiddal vagy a beosztottjaiddal, sőt osztály- vagy sporttársaiddal is. Közösen könnyebben megtaláljátok a kiutat a bezárt szobából, megkeresve a szabadulás kulcsát. A szabadulós játék ideje alatt különféle kódokat és kulcsokat kell majd használnotok, miközben tárgyakat kombináltok egymással egy adrenalindús nyomozás során.

A megoldás apró mozaikdarabkákból áll össze: a titkok helyes sorrendben történő megfejtésével élményben és sikerben gazdagon juttok ki a szabadulós játékból, amely egy rejtélyes és izgalmas világba repít. Az élményhez kifejlesztett eszközeink mind-mind interaktívvá és meseszerűvé varázsolják az eltöltött időt — így lesz a szabadulószoba ideális szórakozás és tanulás mind a családok, mind pedig a különböző társaságoknak.

 

Milyen alkalmakra ajánljuk kijutós játékainkat?

Kisgyermekes családoknak kiváló választás, ha gyermekprogramokat keresnek hétvégére, sőt születésnapokra és névnapokra is aduász lehet. Az iskolai szünetekben szintén hasznos, hiszen a hosszú pihenőnapokat is célszerű izgalmakkal, családi programokkal megtölteni. Ha osztálykirándulást vagy egynapos mókázást terveztek, igazán különleges alternatíva lehet, és akár a tananyagot is kiegészítheti. Cégeknek is javasolt, pláne, ha csapatépítőről van szó. A szabaduló szoba a logikára épül, így amellett, hogy izgalmakkal teli perceket kínál a teamnek, bizonyítottan fejleszti a problémamegoldó-képességet is. Garantáltan összekovácsol.

Ha úgy érzed barátaidra is ráfér a kikapcsolódás, eljöhet hozzánk az egész társaság. Ígérjük, hogy elfelejtitek a mindennapi gondokat. Nézzétek meg a A Tanár bá’ bekattant, a De fura Dracula, és az Oscar-díjas rendező kijutós játékokat, majd válasszátok azt, ami leginkább megfelel az elképzeléseiteknek és elvárásaitoknak!

SZABADULÓSZOBÁK CSALÁDOKNAK, GYEREKEKNEK, BARÁTI TÁRSASÁGOKNAK, CÉGEKNEK
JUSSKI! SZABADULÓSZOBÁK A SAVOYA PARKBAN ÉS A FÓTI AUCHANBAN

SZABADULÓSZOBÁINK

CSALÁDOKNAK, GYEREKEKNEK

JUSSKI! SZABADULÓSZOBÁK A SAVOYA PARKBAN ÉS A FÓTI AUCHANBAN

A Tanár bá' bekattant - Jusski! Szabadulószoba

A Tanár bá’ bekattant – Savoya Park

Az osztályfőnök türelme is véges, pláne ha a diákok kikészítik. Ti sem vagytok az a tipikus tökéletes osztály? Ideje összetartanotok, mert a Tanár bá’ bekattant! 1 órátok van arra, hogy megoldjátok a feladatokat, ha nem akarjátok
a nyári szünetet az iskola falai között tölteni.

Nehézségi fok: *** / 10 éves kortól

A bagdadi tolvaj - Jusski! Szabadulószoba

A bagdadi tolvaj – Savoya Park

Titeket is várnak az 1001 éjszaka rejtélyes meséi. Kalandok, sötétség és ármány – egyszóval minden, ami garantáltan izgalmakat hoz. Keressétek meg együtt a Bölcsek kövét, amit a gonosz Ningal úrnő birtokol! Ha megtaláltátok, közösen legyőzhetitek, és kijuthattok.

Nehézségi fok: * / 6 éves kortól

Az Elvarázsolt Padlás története - Szabadulószoba

Az Elvarázsolt Padlás története – Savoya Park

Régen átlagos padlás voltam, azonban egy furcsa alak költözött a házba, és sok időt töltött nálam. Rémséges könyveket olvasott, mormolására pedig megváltoztam. Félelmetes tárgyakkal, suttogással és sötétséggel teli padlás lettem. Fedezzetek fel, és mentsetek meg!

Nehézségi fok: ** / 8 éves kortól

De fura Dracula – Savoya Park

A vámpírok is buliznak. Persze szigorúan csak akkor, ha leszállt az éj, és minden furcsa lény megjelent. Dracula sem tesz másként, azonban megcsavarja a sztorit. Rejtvényekkel bombázza a meghívottakat, így csak az szabadul a bulijából, aki eléggé agyafúrt. Gyertek hozzá ti is játszani!

Nehézségi fok: ** / 8 éves kortól

Szalmalovag - Jusski! Szabadulószoba

Szalmalovag – Fóti Auchan

A sötét középkor számos izgalmat és árnyas történetet rejteget. Csatlakozzatok az időutazókhoz, és ismerjétek meg a Szalmalovagot! A dalia most éppen egy vár tömlöcében kuksol, és bátor megmentőire vár, akikkel legyőzheti a Feketelovagot. Hajrá, csak 60 percetek van!

Nehézségi fok: * / 6 éves kortól

Az Oscar-díjas rendező – Fóti Auchan

Már alig várjátok, hogy részt vegyetek Brendon LeBeautiful, Oscar-díjas rendező új produkciójában. Irány a direktor háza! De készüljetek, a mozi szobája számos rejtélyt ígér! Keressétek meg a forgatókönyvét, szerezzétek meg az Oscart, és kijuthattok a helyiségből!

Nehézségi fok: *** / 11 éves kortól

Jusski! Szabadulószoba 6-10 éveseknek

Láthatatlan szoba – Fóti Auchan

Ha elég bátor vagy, nem félsz a sötétségtől és biztos vagy érzékszerveid tökéletes működésében, akkor ezt a szobát neked találtuk ki. A játék folyamán ugyanis vaksötétben kell végighaladnod a rejtélyes feladatok során, így látásod kivételével minden más érzékszerved nagy próbatétel előtt áll.

Lányoknak és fiúknak külön sztorival, a mesék végtelen világában.

Nehézségi fok: ** / 8 éves kortól

telefonos foglalás, érdeklődés
Hívj minket! +36 70 418 1980
(Hétfő-Péntek 10.00-18.00)