JUSSKI!

SZABADULÓSZOBÁK

Juss ki! — szabadulószoba gyerekeknek, családoknak

SZABADULÓSZOBA? AZ MEG MI?

A szabadulószoba, vagy kijutószoba egy bezárt feladatszoba, ahol a díszletek, valamint tárgyak új értelmet nyernek, és ha kellőképpen figyelsz, mindegyik ugyanahhoz a célhoz vezet: JUSS KI! Persze egyedül nem megy. Érkezhetsz a családoddal, a barátaiddal, esetleg a kollégáiddal vagy a beosztottjaiddal, sőt osztály- vagy sporttársaiddal is. Közösen könnyebben megtaláljátok a kiutat a bezárt szobából, megkeresve a szabadulás kulcsát. A szabadulós játék ideje alatt különféle kódokat és kulcsokat kell majd használnotok, miközben tárgyakat kombináltok egymással egy adrenalindús nyomozás során.

A megoldás apró mozaikdarabkákból áll össze: a titkok helyes sorrendben történő megfejtésével élményben és sikerben gazdagon juttok ki a szabadulós játékból, amely egy rejtélyes és izgalmas világba repít. Az élményhez kifejlesztett eszközeink mind-mind interaktívvá és meseszerűvé varázsolják az eltöltött időt — így lesz a szabadulószoba ideális szórakozás és tanulás mind a családok, mind pedig a különböző társaságoknak.

 

Milyen alkalmakra ajánljuk kijutós játékainkat?

Kisgyermekes családoknak kiváló választás, ha gyermekprogramokat keresnek hétvégére, sőt születésnapokra és névnapokra is aduász lehet. Az iskolai szünetekben szintén hasznos, hiszen a hosszú pihenőnapokat is célszerű izgalmakkal, családi programokkal megtölteni. Ha osztálykirándulást vagy egynapos mókázást terveztek, igazán különleges alternatíva lehet, és akár a tananyagot is kiegészítheti. Cégeknek is javasolt, pláne, ha csapatépítőről van szó. A szabaduló szoba a logikára épül, így amellett, hogy izgalmakkal teli perceket kínál a teamnek, bizonyítottan fejleszti a problémamegoldó-képességet is. Garantáltan összekovácsol.

Ha úgy érzed barátaidra is ráfér a kikapcsolódás, eljöhet hozzánk az egész társaság. Ígérjük, hogy elfelejtitek a mindennapi gondokat. Nézzétek meg a A Tanár bá’ bekattant, a De fura Dracula, és az Oscar-díjas rendező kijutós játékokat, majd válasszátok azt, ami leginkább megfelel az elképzeléseiteknek és elvárásaitoknak!

SZABADULÓSZOBÁK CSALÁDOKNAK, GYEREKEKNEK, BARÁTI TÁRSASÁGOKNAK, CÉGEKNEK
JUSSKI! SZABADULÓSZOBÁK A SAVOYA PARKBAN ÉS A FÓTI AUCHANBAN

SZABADULÓSZOBÁINK

CSALÁDOKNAK, GYEREKEKNEK

JUSSKI! SZABADULÓSZOBÁK SZÉKESFEHÉRVÁRON ÉS A FÓTI AUCHANBAN

A Tanár bá' bekattant - Jusski! Szabadulószoba

A Tanár bá’ bekattant – Székesfehérvár- Régió Játéküzlet és Játszóház

Az osztályfőnök türelme is véges, pláne ha a diákok kikészítik. Ti sem vagytok az a tipikus tökéletes osztály? Ideje összetartanotok, mert a Tanár bá’ bekattant! 1 órátok van arra, hogy megoldjátok a feladatokat, ha nem akarjátok
a nyári szünetet az iskola falai között tölteni.

Nehézségi fok: *** / 10 éves kortól

Szalmalovag - Jusski! Szabadulószoba

Szalmalovag – Fóti Auchan

A sötét középkor számos izgalmat és árnyas történetet rejteget. Csatlakozzatok az időutazókhoz, és ismerjétek meg a Szalmalovagot! A dalia most éppen egy vár tömlöcében kuksol, és bátor megmentőire vár, akikkel legyőzheti a Feketelovagot. Hajrá, csak 60 percetek van!

Nehézségi fok: * / 6 éves kortól

Az Oscar-díjas rendező – Fóti Auchan

Már alig várjátok, hogy részt vegyetek Brendon LeBeautiful, Oscar-díjas rendező új produkciójában. Irány a direktor háza! De készüljetek, a mozi szobája számos rejtélyt ígér! Keressétek meg a forgatókönyvét, szerezzétek meg az Oscart, és kijuthattok a helyiségből!

Nehézségi fok: *** / 11 éves kortól

telefonos foglalás, érdeklődés
Hívj minket! +36 70 418 1980
(Hétfő-Péntek 10.00-18.00)