JUSSKI!

SZABADULÓSZOBÁK

Juss ki! — szabadulószoba gyerekeknek, családoknak

SZABADULÓSZOBA? AZ MEG MI?

A szabadulószoba, vagy kijutószoba egy bezárt feladatszoba, ahol a díszletek, valamint tárgyak új értelmet nyernek, és ha kellőképpen figyelsz, mindegyik ugyanahhoz a célhoz vezet: JUSS KI! Persze egyedül nem megy. Érkezhetsz a családoddal, a barátaiddal, esetleg a kollégáiddal vagy a beosztottjaiddal, sőt osztály- vagy sporttársaiddal is. Közösen könnyebben megtaláljátok a kiutat a bezárt szobából, megkeresve a szabadulás kulcsát. A szabadulós játék ideje alatt különféle kódokat és kulcsokat kell majd használnotok, miközben tárgyakat kombináltok egymással egy adrenalindús nyomozás során.

A megoldás apró mozaikdarabkákból áll össze: a titkok helyes sorrendben történő megfejtésével élményben és sikerben gazdagon juttok ki a szabadulós játékból, amely egy rejtélyes és izgalmas világba repít. Az élményhez kifejlesztett eszközeink mind-mind interaktívvá és meseszerűvé varázsolják az eltöltött időt — így lesz a szabadulószoba ideális szórakozás és tanulás mind a családok, mind pedig a különböző társaságoknak.

 

Milyen alkalmakra ajánljuk kijutós játékainkat?

Kisgyermekes családoknak kiváló választás, ha gyermekprogramokat keresnek hétvégére, sőt születésnapokra és névnapokra is aduász lehet. Az iskolai szünetekben szintén hasznos, hiszen a hosszú pihenőnapokat is célszerű izgalmakkal, családi programokkal megtölteni. Ha osztálykirándulást vagy egynapos mókázást terveztek, igazán különleges alternatíva lehet, és akár a tananyagot is kiegészítheti. Cégeknek is javasolt, pláne, ha csapatépítőről van szó. A szabaduló szoba a logikára épül, így amellett, hogy izgalmakkal teli perceket kínál a teamnek, bizonyítottan fejleszti a problémamegoldó-képességet is. Garantáltan összekovácsol.

Ha úgy érzed barátaidra is ráfér a kikapcsolódás, eljöhet hozzánk az egész társaság. Ígérjük, hogy elfelejtitek a mindennapi gondokat. Nézzétek meg a A Tanár bá’ bekattant, a Szalmalovag, a NASA titkos aktáit és az Oscar-díjas rendező kijutós játékokat, majd válasszátok azt, ami leginkább megfelel az elképzeléseiteknek és elvárásaitoknak!

SZABADULÓSZOBÁK CSALÁDOKNAK, GYEREKEKNEK, BARÁTI TÁRSASÁGOKNAK, CÉGEKNEK
JUSSKI! SZABADULÓSZOBÁK A FÓTI AUCHANBAN ÉS A SZÉKESFEHÉRVÁRI REGIO JÁTÉKÜZLET ÉS JÁTSZÓHÁZBAN.

SZABADULÓSZOBÁINK

CSALÁDOKNAK, GYEREKEKNEK

JUSSKI! SZABADULÓSZOBÁK SZÉKESFEHÉRVÁRON ÉS A FÓTI AUCHANBAN

A Tanár bá' bekattant - Jusski! Szabadulószoba

A Tanár bá’ bekattant – Székesfehérvár- Régió Játéküzlet és Játszóház

Az osztályfőnök türelme is véges, pláne ha a diákok kikészítik. Ti sem vagytok az a tipikus tökéletes osztály? Ideje összetartanotok, mert a Tanár bá’ bekattant! 1 órátok van arra, hogy megoldjátok a feladatokat, ha nem akarjátok
a nyári szünetet az iskola falai között tölteni.

Nehézségi fok: *** / 12 -13 éves kortól

nasa szoba

Lezáratlan NASA akták- Ősi idegenek Egyiptomban- Székesfehérvári park

Sir Mokh, a lovaggá ütött brit tudós, NASA kutató az ősi idegenek- földönkívüli lények nyomait kutatta és eközben feltalálta az időgépet. Találmányával visszautazott az ősi Egyiptomba és ott nyoma veszett, amikor találkozott az ufókkal, akik az ősi egyiptomi civilizációt létrehozták és elhagyta velük a bolygót mindörökre.

A CSAPAT -ami a NASA titkos felderítő egysége és a szervezet lezáratlan aktáinak feltárásával foglalkozik- csak annyit tud, hogy Sir Mokh előző este eltűnt az irodájából, így a feladat: megtudni, hogy mi történt a NASA kutatóval, utána menni a múltba, kideríteni az igazságot, majd visszajönni a jelenbe a FÉREGLYUKON át.

Elég ügyesek vagytok a csapatoddal, hogy megfejtsétek a rejtélyt? Gyertek és próbáljátok ki magatokat!

Nehézségi fok: ***/ 10 éves kortól

Szalmalovag - Jusski! Szabadulószoba

Szalmalovag – Fóti Auchan

A sötét középkor számos izgalmat és árnyas történetet rejteget. Csatlakozzatok az időutazókhoz, és ismerjétek meg a Szalmalovagot! A dalia most éppen egy vár tömlöcében kuksol, és bátor megmentőire vár, akikkel legyőzheti a Feketelovagot. Hajrá, csak 60 percetek van!

Nehézségi fok: * / 6 éves kortól

Az Oscar-díjas rendező – Fóti Auchan

Már alig várjátok, hogy részt vegyetek Brendon LeBeautiful, Oscar-díjas rendező új produkciójában. Irány a direktor háza! De készüljetek, a mozi szobája számos rejtélyt ígér! Keressétek meg a forgatókönyvét, szerezzétek meg az Oscart, és kijuthattok a helyiségből!

Nehézségi fok: *** / 11 éves kortól

telefonos foglalás, érdeklődés
Hívj minket! +36 70 418 1980