születésnap a játszóházban

Születésnap otthon – rengeteg előkészület és utómunka

Akinek gyermeke van, az tudja, akiben pedig elevenen él a saját gyermekkora, az maga is emlékszik arra, milyen jóleső érzés a szerető családtagokkal, közeli barátokkal és kedves ismerősökkel megünnepelni a születésnapot, ezt a nemes eseményt, egy mindent átfogó zsúr keretében.

Nincs gyermek, aki ne szeretne egy meghitt és vidám születésnapi bulit, ahol ő, az ünnepelt van a középpontban, ahol az egész csak róla szól. Igen, ez mindenkinek jár legalább egyszer egy évben – járulékos pozitívumáról nem is beszélve: a zsúr alatt mindvégig ott van az a jóleső érzés a szülinapos szívében, hogy a barátai együtt szórakoznak, és ennek ő a megalkotója.

Csakhogy a szülők ezt más szempontból is nézik. Egy otthoni zsúr rettentő sok teendővel jár: tervezniük kell, vásárolni, beszerezni a szükséges dolgokat, és közben óhatatlanul azon stresszelnek, nem maradt-e ki valami nélkülözhetetlen a szórásból. Az interneten keresgélnek különböző csapatjátékokat, születésnapi vetélkedők után kutatnak, hogy biztos jól szórakozzon az egész csapat, és ez bizony nem könnyű feladat. Ráadásul, ha túl vannak a beszerzőkörúton, és sikeresen levezényelték az összejövetelt, rájuk vár még a rendrakás és a takarítás nem éppen felemelő feladata.

Szülinap a játszóházban – teljes körű szórakozás

Ezzel szemben, ha a játszóházi születésnap mellett tesszük le a voksunkat, elbúcsúzhatunk a frusztráló előkészületektől és fárasztó utómunkától. Milyen terheket vehet le egy ilyen zsúr a vállunkról? Rengeteget, kezdve azzal, hogy az eseményt egy animátor vezeti elejétől a végéig, így szülőként hátra is dőlhetünk: a dolgunk ezzel véget ért, nincs más teendőnk, mint fényképeket készíteni az utókor számára, és a magunk szórakozására követni az események menetét.

Egy játszóházi születésnap azon kívül, hogy gondoskodik a kellékekről, tortáról, csemegéről, itókáról, még számos lehetőséget tartogat. A Csupakalandban ilyen a Nerf-, a Jusski!- és a kombinált tematikájú szülinapi zsúr is. A csapat szeretne kiskatonákként helytállni, vagy inkább kobakjukat törnék a furmányos fejtörőkön, netán mindkettőre vágynak? A Csupakaland játszóház mindenre nyújt megoldást. Így lesz az itt eltöltött születésnapi zsúr maradandó élmény minden kis hős számára, a szülőknek pedig nincs más dolguk, mint hazatérni csemetéjükkel, és az újonnan szerzett szép emlékekkel.

Search

+