AUCHAN FÓT

CSUPAKALAND

Várunk a fóti Auchanban!

2 db Nerf terem – 2 db Szabadulószoba – 3D filmvetítés
2 db Szülinapi parti terem

Csatatérrel, szülinapi rendezvénytermekkel, a nagysikerű Szalmalovag szabadulószobával és 3D filmvetítéssel várunk minden igazi kalandort. Ne hagyjátok ki!

Fergeteges hangulat és pörgős zene, és persze Te és kis csapatod – ennyi elég egy tuti jó NERF csatához!!! Ha pedig egy elmélkedősebb, ám mégis kalandos programra vágytok, mindenképpen látogassátok meg tematikus szabadulószobáinkat és szabaduljatok ki! CsupaKaland az élet!

 

Csupakaland - Családi Élménypark

NERF PÁLYA

GARANTÁLT SZÓRAKOZÁS

Tájékoztatunk, hogy hétvégi NERF egyéni pályafoglalás a születésnapi rendezvények miatt csak korlátozottan lehetséges, a zsúfoltság elkerülése érdekében kérlek előre egyeztess kollégáinkkal.

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az előzetes foglalások és rendezvények elsőbbséget élveznek. Zártkörű rendezvény* esetén kérjük, hogy a parkot a recepciós által megadott időpontig szíveskedjetek elhagyni. Köszönjük megértéseteket!

* A zártkörű rendezvény időpontját az esemény előtt 1 nappal közzétesszük honlapunkon.

Hétvégéink a születésnapok miatt zsúfoltak, amennyiben más időpontban jönnél, kérjük mindenképpen érdeklődj kollégánknál az alábbi telefonszámon:

telefon+36 70 418 1980

Nerf Pályák – Fót

Galaxy- Fortnite
A távoli jövőben, épp az Antares csillag felderítésére készültetek. Azonban a Tejút szélén váratlanul idegen lények támadták meg az űrhajótokat.
Szerezd vissza az csillagromboló irányítását és mentsd meg a legénységet!

Zombie Street- Roblox
Doktor X végzetes vírusa kiszivárgott a titkos laboratóriumból és megfertőzte az egész világot.
Irány a zombie városnegyed, kutasd fel az ellenszerrel átitatott Nerf szivacslövedékeket és győzd le a zombikat!

SZÜLETÉSNAPI HELYSZÍN

CSOMAGÁRAK

SZÜLINAPI CSOMAGÁRAK

Ha egy igazán különleges szülinapi partyra vágysz, nálunk megtalálod: HAPPY NERF-DAY! Hívd el a legjobb barátaidat, barátnőidet és egy izgalmas Nerf játékkal mindenki számára feledhetetlenné teszed ezt a fontos napot.

Bővebb információért, időpont egyeztetés miatt kérlek hívd a +36 70 418 1980-as telefonszámot.

JUSSKI!

SZABADULÓSZOBA

Szalmalovag - Jusski! Szabadulószoba

Nehézségi fok: * / 6 éves kortól

Szalmalovag

A lovagok legtöbbje megfelelő anyagi helyzetben élt, és nemesi rangot tudhatott magáénak a középkorban. Akadtak azonban köztük olyanok is, akik nem a birodalom harcosaként vagy az egyháznak alárendelve tettek szolgálatot, hanem egyszerű várlovagként élték a mindennapjaikat. Nem volt ez másként a Szalmalovaggal sem. Egy napon azonban, rejtélyes körülmények között tömlöcbe zárták őt. Maga sem tudta, hogy pontosan mi lehet ennek az oka, hogy milyen bűnt követett el, de joggal feltételezte, hogy a Feketelovag áll a történések hátterében.

Úgy tűnik, a Szalmalovag jól sejtette, ugyanis a Feketelovag zárta tömlöcbe azért, hogy uralma alá vehesse a várat. Nemcsak a szolgálók, hanem a vár őrei is kénytelen voltak behódolni az akaratának.

Induljatok útra felvértezve!

Eljött az ideje annak, hogy valaki móresre tanítsa a Feketelovagot. Benne lennél egy óriási kalandban? Utazz vissza az időben a társaiddal a sötét középkorba, és mentsétek ki a Szalmalovagot a vár sötét és hideg tömlöcéből! Ha összefogtok, együttes erővel kijátszhatjátok a fejet hajtó szolgálókat és őröket is. Ki tudja, talán még segítséget is kaptok az udvariaktól. De siessetek, csupán 60 perc áll a rendelkezésetekre, hogy végrehajtsátok a küldetést, és megmeneküljetek a Feketelovag karmai közül!

telefonos foglalás, érdeklődés
Telefonos foglalás:

+36 70 418 1980

2-6 FŐS CSAPATOKNAK, 6 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC

Nehézségi fok: *** / 11 éves kortól

Az Oscar-díjas rendező

Brendon LeBeautiful, a híres Oscar-díjas filmrendező meghívott titeket a villájába, hogy kiválassza közületek azon szerencséseket, akikkel a következő produkciójában szívesen együtt dolgozna. Reménybeli filmesekként természetesen örömmel fogadjátok a meghívását. Az elején úgy tűnik, minden a terv szerint halad, ahogyan az meg van írva. Izgatottan, reményekkel telve várjátok a nagy találkozást.

Amikor azonban megérkeztek…

Ahogyan a komornyiktól kiderül, a világhírű rendezőnek, Brendon LeBeautifulnak sürgős dolga akadt, és házon kívül tartózkodik. Ez még nem ad okot az aggodalomra. Azonban amikor az inas elvezet benneteket LeBeautiful titokzatos, és túlontúl sötét mozitermébe, úrrá lesz rajtatok a félelem. Csak fokozza az izgalmatokat, hogy a terem ajtaja rejtélyes módon bezáródik — úgy tűnik, nincs kiút. A komornyik sem hallja már, ahogyan segítségért kiáltotok.

A küldetésetek pedig innentől veszi kezdetét. Mindössze 60 percetek van arra, hogy megszerezzétek Brendon LeBeautiful forgatókönyvét, és elnyerjétek a sokak által áhított Oscar-díjat. A kérdéseket és a feladatokat valós időben, egy igazi mozivásznon vetítjük ki nektek. Ha mindent sikeresen teljesítetek, könnyűszerrel kijuthattok a privát moziszobából.

Nyugalom! Ijedtségre semmi ok, a filmekhez nem kell sok tudás, csak jó megfigyelés és kitartás!

 

telefonos foglalás, érdeklődés


Telefonos foglalás:

+36 70 418 1980

2-4 FŐS CSAPATOKNAK, 11 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC

TELEFONOS FOGLALÁS

+36 70 418 1980

SZABADULÓSZOBA ÁRAK:

2-3 fő részére: 14.990 Ft

4-8 fő részére: 19.990 Ft

3D FILMVETÍTÉS

TÖRTÉNELMI KISFILMEK

3d filmvetítés
Dinoszaurusz születése - 3D

Dinamikus látvány és hangvilág.
Egyedülálló polarizációs 3D technológia.

1. Buda Vára 1490 (történelmi animációs film, 12p 15mp)
2. Hullámvasút az Óceánba (animációs élmény film, 3p 40mp)
3. Magyarország 1000 éves történelme (történelmi animációs film, 15p 5mp)
4. Vadászpilóták (animációs élmény film, 10p 32mp)
5. Rexy, a kis dinó kalandja (animációs mesefilm, 7p 22mp)

Belépőjegy ára: 1500 Ft/fő/3 film

HOL TALÁLSZ MEG MINKET?

Auchan Fót, 2151 Fót, Fehérkő u. 1.