Életre szóló élmények a Csupakalandban

Életre szóló élmények a Csupakalandban

28 jan 2020 Blog, Kiemelt

Legyen szó hosszú hétvégéről vagy vakációról, érdemes a játszótereken túli programlehetőségeket is feltérképezni gyermekünk számára.

Sok budapesti program gyerekeknek szól, köztük a Csupakaland élménycsomagjai, amelyeken keresztül kicsik és nagyok egyaránt átélhetik a valódi, hamisítatlan játék élményét.

Adrenalinlöket a köbön

A legkisebbek a Csupavár Mászókában biztonságos körülmények között vezethetik le mozgásigényüket. Az akadálypálya szivacsokkal és biztonsági hálókkal van körülbástyázva, egy erre külön kialakított részen pedig felejthetetlen élmény várja az apróságokat: csúszdán érkezhetnek a puha labdafürdőbe.

Az iskoláskorúak számára a Nerf élménypályák jelenthetnek játékos kihívást, ahol úgy érezhetik magukat, mint kedvenc mesehőseik, akik a világ megmentéséért küzdenek. A játékosok stílusuk szerint többféle szivacskilövőből választhatnak, így a legádázabb küzdelmek közepette sem okoznak sérülést egymásnak. Az akciódús játék közben észrevétlenül fejlődnek a mozgáskoordinációs és kommunikációs képességeik, a közös kihívás élménye pedig igazi csapattá kovácsolja a gyereksereget.

Szabadulj ki okosan!

Családi programok, céges csapatépítők kedvenc helyszínei a tematikus, nehézségi fokkal jelölt szabadulószobák, amelyek levezetőként is tökéletesek a Nerf élménypálya izgalmai után. Aggodalomra azonban semmi ok: a lebilincselő történetvezetésnek és az interaktív játékélménynek hála, unatkozni itt sem fogtok. Az adrenalindús küldetések során a szobák árnyas zugaiban lapuló titkok és megoldandó rejtélyek várják a bátor kalandorokat, miközben keresik a kiutat.

Levezetésként mozizz egyet!

Fóti helyszínünkön a mozgalmas programok mellett a nyugisabb szórakozásra is van lehetőség. A háromdimenziós filmélmény tökéletes lezárása lehet a napnak: vetítéseink a magyar történelem meghatározó korszakaiba engednek betekintést a nagyobbak számára, a kisebbek pedig megismerhetik Rexi, a kis dinó kalandjait.

Search

+