SZÉKESFEHÉRVÁR

CSUPAKALAND

Legújabb helyszínünkön 2 különböző tematikájú Nerf szivacslövő pályával és 2 Jusski! élőszereplős interaktív szabadulószobával várunk benneteket a Regio Boltban, az emeleten. Van kistesó, de ő még nem elég nagy a Nerfezéshez? A legkisebbekre is szuper szórakozás vár a Regio Játszóházában. Gyertek és játszatok kedvetekre.

NERF

TEMATIKUS PÁLYÁK

2 tematikus Nerf pályánkon várjuk az eltökélt egyéni – és csapat harcosokat egy fergeteges NERF csatára. Nem kell mást tenned, mint szivacslövő arzenálunkból kiválasztani a harcstílusodhoz leginkább illőt és már kezdődhet is a csatározás!

Ha nem bízod a véletlenre, hozzál magaddal pár barátot, így ismerősök körében játszol.

Ha jobban szereted az ismeretlenek elleni küzdelmet, nézd meg foglalási naptárunkban az egyéni játékos időpontokat. Itt a hozzád hasonló egyéni játékosokból szerveződhetnek random csapatok és talán még új barátokat is szerezhetsz magadnak.

Kicsiket és nagyokat egyaránt vár a Nerf élménypálya! Csak ragadj szivacskilövőt, húzódj fedezékbe és indulhat az önfeledt csatározás!

Játékterünk lehetőséget biztosít beltéri gyerekprogramhoz, családok, baráti társaságok, vagy akár nagyobb létszámú iskolai és munkahelyi közösségek számára is szülinapi party, csapatépítés, vagy vetélkedő lebonyolításához is.

Fortnite

Próbáld ki pályánkat, melyet a Fortnite videójáték ihletett. Csatázz a játékból jól ismert figurák között, és győzd le a zombi szerű lényeket! Gyere, vár a Fortnite világa!

Zombie Street

Doktor X végzetes vírusa kiszivárgott a titkos laboratóriumból és megfertőzte az egész világot.
Irány a zombie városnegyed, kutasd fel az ellenszerrel átitatott Nerf szivacslövedékeket és győzd le a zombikat!

A NERF belépő árak tartalmazzák a játékhoz szükséges szivacslövőt, 10 db töltényt és a védőszemüveget is.

A NERF pályákra utcai cipővel nem tudtok bemenni, így kérünk, hogy mindig legyen nálatok váltócipő!

Tapasztalataink szerint a játék eléggé izzasztó, ezért javasoljuk, hogy váltó pólóval is készülj.

JUSSKI!

ÉLŐSZEREPLŐS LOGIKAI SZOBA

A szabadulószoba, vagy kijutószoba egy bezárt feladatszoba, ahol a díszletek, valamint tárgyak új értelmet nyernek, és ha kellőképpen figyelsz, mindegyik ugyan ahhoz a célhoz vezet: JUSS KI! Persze egyedül nem megy. Érkezhetsz a családoddal, barátaiddal, esetleg kollégáiddal vagy beosztottjaiddal, sőt osztály- vagy sporttársaiddal is. Közösen könnyebben megtaláljátok a kiutat a bezárt szobából!  A szabadulós játék ideje alatt különféle kódokat és kulcsokat kell majd használnotok, figyelni minden apró részletre és tárgyi eszközre, melyek a kijutáshoz szükséges megoldásokat hordozzák magukban.

Nehézségi fok: *** / 8 éves kortól

ÚJ SZABADULÓSZOBA

Csak dec.1-jan.30. között!

Küldetés az Északi-sarkon: elveszett ajándékok nyomában

A Télapó megkezdte éves munkáját, melynek célja, hogy a sok-sok ajándék eljusson a világ minden tájára. Igen ám, de az út kezdete igen rázósra sikeredett, amikor is pár ajándék elveszett.
A Manóknak rengeteg tennivalója van, nekik nincs idejük az elveszett ajándékok felkutatására, így megbíznak benneteket, hogy segítsetek eme megtisztelő, ámde megterhelő feladatban. 🙂
A próbatétel során 4 elveszett csomagot kell megtalálni és elvinni a megfelelő városba. Itt majd a Télapó felveszi a csomagokat a Mikuláspostáról és rénszarvasszánon viszi el az izgatott gyermekek otthonába. A csomagok megtalálására és kiszállítására 1 órátok van.
Amennyiben sikeresen teljesítitek a feladatot tiszteletbeli Manókká váltok és az Északi sark fénye fog segíteni a hazajutásban.

2-6 FŐS CSAPATOKNAK, 8 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC

A Tanár bá' bekattant - Jusski! Szabadulószoba

Nehézségi fok: *** / 12-13 éves kortól

A Tanár bá’ bekattant szabaduló szoba

Tanár’ bá kémia órán egy új kísérletet mutatott be nektek, amikor is a keletkező gázoktól teljesen bekattant, kirohant a teremből, aminek az ajtaját rátok zárta. A keletkezett gáz folyamatosan terjed szét a tanteremben, így igyekeznetek kell megtalálni a terem titkos kijáratát! Keressétek meg az elrejtetett feladatokat, hogy megmenekülhessetek, mielőtt ti is bekattannátok. Nyugalom, a feladatokhoz nem kell sok tudás, csak jó megfigyelés és kitartás! A cél 5 király srác nevét megtalálni, akik rejtik az 5 helyes irányt az iránylakat kinyitásához. Figyeljetek, hogy a sorrend megfelelő legyen!

Szabadulószoba gyerekeknek – ahogyan a Tanár bá’ elképzeli

Vajon sikerül kiszabadulnotok, vagy jövőre ti lesztek a biológia terem bemutató csontvázai? Csak rajtatok áll.

Szóljatok az osztályfőnökötöknek, és foglaljatok most, ha klassz gyermekprogramokat kerestek! Jöhettek suli időben, és azon túl is. Várunk titeket.

2-4 FŐS CSAPATOKNAK, 12-13 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60-80 PERC

nasa szoba

Nehézségi fok: *** / 10 éves kortól

Lezáratlan NASA akták- Ősi degenek Egyiptomban

Sir Mokh, a lovaggá ütött brit tudós, NASA kutató az ősi idegenek- földönkívüli lények nyomait kutatta és eközben feltalálta az időgépet. Találmányával visszautazott az ősi Egyiptomba és ott nyoma veszett, amikor találkozott az ufókkal, akik az ősi egyiptomi civilizációt létrehozták és elhagyta velük a bolygót mindörökre.

A CSAPAT -ami a NASA titkos felderítő egysége és a szervezet lezáratlan aktáinak feltárásával foglalkozik- csak annyit tud, hogy Sir Mokh előző este eltűnt az irodájából, így a feladat: megtudni, hogy mi történt a NASA kutatóval, utána menni a múltba, kideríteni az igazságot, majd visszajönni a jelenbe a FÉREGLYUKON át.

Elég ügyesek vagytok a csapatoddal, hogy megfejtsétek a rejtélyt? Gyertek és próbáljátok ki magatokat!

2-6 FŐS CSAPATOKNAK, 10 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC

JÁTSZÓHÁZ

REGIO

Játszóházunk 250 nm alapterületű, változatos és minden mozgást kielégítő elemekkel kombináltuk. Találhattok benne óriás, kicsi és mini csúszdát, egy nagy légvárat, 2 labdamedencét, 3 kisebb mérleghintát, 1 trambulint, mászóalagutakat és felső mászóka rész is.

SZÜLETÉSNAP

CSOMAGJAINK

Egy születésnap mindig nagy ünnep, tedd Te is még emlékezetesebbé játszóházunk születésnapi termével és változatos programjaival. Hívd meg barátaidat, barátnőidet, hogy egy feledhetetlen játékkal ünnepeljétek meg a nagy napot!

REGIO Játszóházi születésnap ( 2 óra játszóház- és különterem használat)

Játszóházunkban két születésnapi terem áll rendelkezésetekre, melyeket on-line tudtok befoglalni az általatok kívánt időpontra. Teremhasználatra csak a születésnapi jegyet vásárlók jogosultak, maximum 2 órás időtartamra!

  • nagy születésnapi terem – maximum 25 fő
  • kis születésnapi terem – maximum 15 fő

Termeinkben egy Bluetooth csatlakozóval ellátott zenetorony is rendelkezésetekre áll (térítésmentesen), amelyen a kedvenc zenéitek szólhatnak.

NERF születésnap játékmesterrel, boxxal (2 óra játék + 30 perc szülinapozás)

Ha egy igazán extra szülinapot szeretnél, a NERF partyban nem fogsz csalódni! A 2 órás időtartam alatt játékmester irányítja a csatározást, valamint a játékidő alatt kisebb szüneteket tart (a csapat igényének megfelelően), majd a közel 2 órás játék után még további 30 perc áll rendelkezésre a boxban, hogy a köszöntésre is bőven jusson idő.

JUSSKI születésnap játékmesterrel, boxxal (1 óra játék + 30 perc szülinapozás)

Nincs is izgalmasabb dolog, mint legjobb barátaiddal próbára tenni képességeiteket, főleg egy szülinapi party keretén belül! Az 1 órás játék alatt játékmester felügyeli és segíti a gyermekeket a rejtélyek megfejtésében. Így amíg a szülők végre szusszannak egyet, addig játékmesterünk gondosan tereli a lurkókat a biztos siker, a szobából való kijutás felé.  Az izgalmas játék után még további 30 perc áll rendelkezésetekre a boxban, hogy a jókívánságok és az ajándékok is gazdára találjanak.

Általános tudnivalók

Ételről, italról és tortáról nektek kell gondoskodni! Fontos, hogy tortát csak a vásárlást igazoló számla bemutatásával hozhattok be. Ha esetleg megfeledkeznél a terítékről, játékboltunkban még az utolsó pillanatban is vásárolhatsz papírtányért és poharat.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további információkért vedd fel a kapcsolatot kollégáinkkal a játszóház telefonszámán.

HOL TALÁLSZ MEG MINKET?

Székesfehérvár