Ha hétvége, akkor kalandpark játszóház!

Ha hétvége, akkor kalandpark játszóház!

Éljen, itt a hétvége, csak az a fárasztó családi programszervezés ne lenne!

Biztosan nektek is gyakran okoz fejtörést, hogy hova menjetek, hiszen a gyerekek mindig újdonságra és izgalmakra vágynak. Tökéletes megoldás a kalandpark játszóház, ahol kicsik és nagyok, sportosak és kevésbé aktívak is ugyanúgy megtalálják a kedvükre való szórakozási lehetőséget. Amíg a csemeték a tematikus Nerf pályákon szivacslövedékekkel elfoglalják a sárga tengeralattjárót, vagy éppen meghódítják a Fortnite szigetet – pár óra édes és nyugodt pihenés vár rátok.

Ugye ismeritek jól azt az érzést is, amikor a gyerekek vég nélkül rágják a fületeket a születésnapi zsúrjuk előkészítésével, mert már alig várják, hogy együtt legyenek a barátaikkal? Pánikra semmi ok, mert Budapest kalandpark terén végtelen lehetőséget tartogat egy különleges ünnepi alkalomra. Ha friss levegőre vágytok, és jó idő van, irány a szabadtéri akrobatikus élménypark, ahol mindenki kedvére feszegetheti a határait. A Jusski! szabadulószobákat pedig tartogassátok inkább őszre és télre: minden pályán felejthetetlen élmény vár az ünnepeltre és kis csapatára. Dracula kastélyától a középkori tömlöcön és az elhagyatott szigeten át a távoli jövőig a gyerekeknek trükkös feladványok sorozatán át hatalmas izgalom megtalálni a megoldást.

Az alkotás öröme

A kalandpark játszóház pajtások nélkül is mindig csupa vidámság: van óriás csúszda, hatalmas labdafürdő, és kétszintes akadálypálya is. Ha viszont tartalmas és maradandó emléket szeretnénk, válasszunk egy kézműves foglalkozást! Legyen szó festésről, rajzról, báb, szobor, ékszer vagy madáretető készítéséről, kerámiázásról és éneklésről – mindegyik foglalkozás fejleszti a manuális és szellemi képességeket, ráadásul a fantáziát is megmozgatja. Kiválóan alkalmas meglepetés lehet a nyugodt gyerekeknek, akik amúgy is szívesen elmélyülnek az alkotásban. Ebben az esetben talán még inkább igaz, hogy nem kell sok időt szánnunk az ötletelésre, mert aki keres, az biztosan és sokféle lehetőséget talál: úgyhogy kalandra fel!

Search

+