NERF ÉLMÉNYPÁLYÁK

SZÉKESFEHÉRVÁR, AUCHAN FÓT

Fóton és Székesfehérváron is több Nerf pályával várjuk az eltökélt harcosokat. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a harcstílusodhoz illőt a 20 fajta fegyvert felvonultató arzenálunkból és már kezdődhet is a csatározás!

Kicsiket és nagyokat egyaránt vár a Nerf élménypálya! Csak ragadj szivacskilövőt, húzódj fedezékbe és indulhat az önfeledt csatározás!

Játékterünk lehetőséget biztosít beltéri gyerekprogramhoz, családok, baráti társaságok, vagy akár nagyobb létszámú iskolai és munkahelyi közösségek számára is szülinapi party, csapatépítés, vagy vetélkedő lebonyolításához is.

EREDETI NERF – CSAK A LEGJOBBAKNAK!

NERF KILÖVŐK

Szerezd be saját stílusodhoz legjobban illő szivacskilövőt és a hozzá tartozó kellékeket is Csupakaland WebShopunkban.

Kattints és nézz szét termékeink között!

https://csupakaland.hu/shop-2/

Nerf Elite Crossbolt íjpuska

A Nerf Elite Crossbolt íjpuskával megtapasztalhatod az izgalmat. Nagykapacitású fegyver, mely 12 töltény kilövésére képes. 27 méterre lő el, így az ellenségeid a távolban sincsenek biztonságban!

Nerf Zombie Strike Flipfury szivacslövő

Légy a csataterek királya a Nerf Zombie Strike Flipfury szivacslövő fegyverrel. Dupla forgótárának köszönhetően pillanatok alatt csőre tudod tölteni. A rugós felhúzónak köszönhetően azonnal újratölthetsz, a tárakat az alsó kallantyú segítségével tudod átfordítani. Akár 20 méter távolságra is ellőhetsz vele.

Double Dealer

Ha sokan támadnak, jól jöhet a Double Dealer puska! A NERF Doomlands Double Dealer szivacslövő fegyver egy futurisztikus, nyílpuskára hasonlító szivacslövő fegyver, ami egyszerre két lőszert lő ki!

Nerf Doomlands Lawbringer kilövő

Már 100 éve történt, hogy egy aszteroida becsapódás kopár pusztaságot hagyott maga után a Földön. Most hamujából feltámadva hősként harcolhatsz, hogy igazságot szolgáltass a halálra ítélt földnek, a Nerf Doomlands Lawbringer kilövővel. Ez a kalapácsos akció robbantó egy 12-lövedékes forgó dobot tartalmaz, így egy tucat lövedéket tud tüzelni újratöltés nélkül.

Forgótáras, egykezes, felhúzható, mechanikus szivacslövő

A Nerf Elite Disruptor egy forgótáras, egykezes, felhúzható, mechanikus szivacslövő, 6 db Elite szivacslövedékkel. A taktikai sín a legtöbb N-strike kiegészítővel kompatibilis. Csomagolás nyitott tálcás doboz, bliszteres kialakítással.

Nerf Modulus

Készítsd el saját Nerf Modulus modelledet! A több, mint 30 különböző kombináció alkalmassá teszi fegyveredet minden csatára és minden küldetésre. A motorizált Blaster pontos célbeméréssel kapható. Hozzá lehet kapcsolni különböző készletek más eszközeit és így kiterjeszteni az alap modellt ( külön megvásárolható). 10 akciós és 10 klasszikus nyíllal.

NERF Rebelle Diamondista szivacskilövő, kifejezetten lányoknak

Kisebb méretű NERF Rebelle Diamondista szivacskilövő, kifejezetten lányoknak. A játék nyílként használható, egyes lövésre képes. Akár 20 méteres távolságra is képes lőni, ehhez csak húzd hátra a húrt, töltsd be a lövedéket, célozz és lőjj! A készlet 3 db sípoló szivacsos lőszert is tartalmaz.
Méret: 25 cm. Csomagolási méretek: 25 x 5 x 22 cm.

Triad szivacskilövő

A Triad szivacskilövő nagyon pontos, kis méretű játék. Harcra fel! Töltsd be a töltényt, célozz és lőj! Már csak egy dolgod maradt hátra: nézni, ahogy ellenfeled eltalálja a töltény. A kilövő akár 20 méterre is képes ellőni. A töltények természetesen ártalmatlanok, szivacsból készültek. Szerezd be a Nerf Microshot-ok minden darabját, ehhez látogass el webshopunkba.
Méret: kb. 15 cm.

fire strike elite szivacskilövő

Vetőfegyver, célzófényes, felhúzható, egykezes-mechanikus szivacslövő. 3 db Elite szivacslövedékkel ellátott. A célzó akár 4 méterről képes becélozni az ellenséget. A fegyvert előről kell újratölteni. A taktikai sín a legtöbb N-Strike kiegészítővel kompatibilis.
Csomagolás nyitott tálcás.

N-Strike Elite vetőfegyver

A Nerf N-Strike Elite Rough Cut 2*4 játékpuska duplalövetű, kétkezes, felhúzható, mechanikus szivacslövő, 8 db Elite szivacslövedékkel. A fegyver egyszerre 2 db lövedéket lő ki, ezzel is fokozva a játékos tűzerejét. A szivacslövőben egyszerre 8 lövedék fér el. A taktikai sín a legtöbb N-Strike kiegészítővel kompatibilis.

Nerf töltények

Nerf töltények közül eredeti és utángyártott töltényeket lehet kipróbálni. Az utángyártott, olcsóbb nerf töltények végeinek gumi kiképzése keményebb műanyagból készült mint az eredeti.

Nerf taktikai mellények

Harchoz öltözve. Csapatonként eltérő taktikai mellényeket biztosítunk a lövészetekhez.