Szülői kisokos: top 5 gyerekprogram hétvégére, amivel nem lőhetsz mellé

Szülői kisokos: top 5 gyerekprogram hétvégére, amivel nem lőhetsz mellé

Szülőként néha komoly kihívást jelent lekötni gyermekünk energiáit, és hétről hétre előállni valamilyen programötlettel, ami megmozgatja csemeténk fantáziáját.

Ha már kimerítetted a hagyományos ötletek tárházát, ajánlunk öt olyan gyerekprogramot hétvégére, ami eltér a megszokottól, és bármikor előkaphatod a tarsolyodból.

  1. Mozgalmas percek a kalandpark játszóházban

A Csupavár kalandpark játszóház valódi élményparadicsom: óriás csúszdával, puha labdafürdővel és kétszintes akadálypályával várja a legkisebb kalandorokat. Ebben a játéktérben bátran próbálgathatják a határaikat, felfedezhetik a kúszás-mászás és a különböző mozgásformák örömeit.

  1. Kézműves foglalkozások a kis alkotóknak

Ha inkább csendes, elvonulós programot választanátok, érdemes a kézműves programlehetőségekből válogatni, amelyek egyszerre fejlesztik a kézügyességet és a kreativitást. Lessetek be a festés, színezés, báb- és ékszerkészítés alkotói univerzumába, ahonnan nemcsak maradandó élményekkel, hanem kézzelfogható emléktárgyakkal is távozhattok!

  1. Nerf pályák: az élmények és a dinamika világa

Ha csemetéd szívesen elmerül az adrenalindús kalandok és fantázia világában, ne hagyjátok ki a Csupakaland tematikus Nerf élménypályáit! Az ifjú kalandorok csapata, akár egy videójátékban, izgalmas csaták részese lehet: veszélyes vírus terjedése fenyegeti az emberiséget, idegen lényekbe botlanak a galaxisban, Atlantisz felfedezésére indulnak. Ideje felfegyverkezni szivacslövedékekkel, és megmenteni a világot!

  1. Szabadulószobák: titkok és rejtélyek nyomában

A játékról a felnőtteknek sem kell lemondaniuk: a szabadulószobákból való kijutás nagyszerű közös élmény lehet a család számára. A megoldáshoz számtalan lehetőség vezet: számkódok megfejtése, lakatok kinyitása. Az biztos, hogy logikai képességed vagy akár az iskolában szerzett ismereteid, határtalan fantáziával kombinálva, biztos segítséget nyújtanak az izgalmas rejtélyek apró részleteinek felgöngyölítésében.

5. Filmezz 3D-ben!

Bár már nem újdonság, a 3D-s moziélmény olyan aduász a szülők kezében, amivel lehetetlen mellényúlni. A Csupakaland fóti bázisán vetített animációs filmeket lenyűgöző képi világ és kifogástalan hangminőség jellemzi.

Search

+