Beltéri élménypark kicsiknek és nagyoknak!

Hétvégi nagycsaládos program, szülinapi helyszín, ahol az összes barát elfér, vagy egész napos móka a szünidőben az osztálytársakkal. A Csupakaland Családi Élményparkban ez mind megtalálható, hiszen széles körű programkínálatunk az egészen kicsiktől az idősebb korosztályig minőségi időtöltést kínál látogatóinknak. Mindenkit megmozgató kaland- és élménypark-komplexumainkban két helyszínen, a fóti Auchanban és Székesfehérváron a Regio Játéküzlet és Játszóházban várjuk látogatóinkat.

Nerf Pályák - Nerf Játéktér

NERF-re fel!

Különböző témájú Nerf-pályáink a legegyedibb gyerekprogramok közé tartoznak, amik az ifjú hadvezérek és elszánt szivacslövő párbajhősök számára nyújtanak biztonságos játékteret, hogy bizonyítsák talpraesettségüket.

Jusski! Szabaduló szoba - Gyerek program, családi program, Budapest

Szabadulj ki!

Egy kalandpark nem is kalandpark némi rizikó nélkül, márpedig különféle tematikájú szabadulószobáink valóban megizzasztják az embert. Járj túl a bekattant osztályfőnök eszén, aki egész nyárra a suliba akarja zárni osztályát, vagy fejtsd meg Sir Mokh eltűnésének rejtélyét, próbálj megszökni egy középkori tömlöcből, vagy egy különc filmrendező mozibörtönéből! Itt csak a leleményességetek menthet meg titeket!

3d moziterem

Lazíts nálunk!

A kicsit hátradőlni vágyóknak 3D-s egyedülálló moziélményt kínálunk, melyben megelevenedik a történelmi Magyarország 1000 éve, vagy a Mátyás-korabeli Buda vára. Tekintsétek meg egyedülálló polarizációs 3D technológiával készült filmjeinket, melyeken életre kelnek történelmünk nagyjai és híres ütközetei!

Csupakaland Családi Élménypark

Bulizz velünk!

Elképzelni sem lehet menőbb szülinapi helyszínt, ahol mindezek az élmények karnyújtásnyira vannak, ráadásul különböző élmény és büfécsomagjaink tartalmazzák az ünnepléshez nélkülözhetetlen italokat és rágcsálnivalókat, valamint szülinapi tortát. Válassz programajánlataink közül, hogy a gyerekek hatalmas játéktéren, animátor felügyelete mellett tudjanak szórakozni.

Kalandra fel!

A Csupakaland élménypark felépítése során nem titkolt célunk az volt, hogy olyan játékbirodalmat hozzunk létre, amely túlmutat a játszóterek világán, és ahol a gyerekek biztonságos keretek között vezethetik le mozgásigényüket, illetve élhetik ki kreativitásukat.

Kalandparkunk nem mindennapi élmények világába vezet: a gyerekek a korosztályuk körében népszerű témák alapján felépített párhuzamos univerzumokba csöppennek. A történet átélése közben főhősökké válnak: merész kalandorokká, mindenre elszánt harcosokká, és úgy érezhetik, mintha saját, belső fantáziaviláguk térképén bóklásznának.

A kalandpark ingergazdag környezetében a lurkókat folyamatosan érő élmények és impulzusok, amellett, hogy a felhőtlen játék élményét biztosítják, fejlesztik mozgásos, kommunikációs képességeiket, és gazdagítják belső világukat.

Családi élményparadicsom

Fontosnak tartottuk, hogy élményparkunk ne csak a gyerekek számára nyújtson tartalmas kikapcsolódást, hanem a felnőttek is otthon érezhessék magukat benne. Kalandparkunkat fiatalok és idősebbek egyaránt szívesen látogatják, hiszen a fantázia világa kortalan, minden generációt megszólít.

Annak külön örülünk, ha családok választják élményparkunk lehetőségeit szabadidős programként, hiszen tudjuk, hogy rohanó világunkban nem könnyű a családi együttlétekre időt fordítani. A játékteret is ennek jegyében alakítottuk ki: szabadulószobáink, élménypályáink és mozitermünk mindenkinek tartogatnak meglepetéseket a nagyitól a kisunokáig.

Két helyszínen, a fóti Auchanban és Székesfehérváron a Regio Játéküzlet és Játszóházban várunk titeket. Gyertek és töltsetek minőségi időt családotokkal a Csupakaland Élményparkokban!