Beltéri élménypark kicsiknek és nagyoknak!

Hétvégi nagycsaládos program, szülinapi helyszín, ahol az összes barát elfér, vagy egész napos móka a szünidőben az osztálytársakkal. A Csupakaland Családi Élményparkban ez mind megtalálható, hiszen széles körű programkínálatunk az egészen kicsiktől az idősebb korosztályig minőségi időtöltést kínál látogatóinknak. Mindenkit megmozgató kaland- és élménypark-komplexumainkban két helyszínen, Budapesten a Savoya Parkban és a fóti Auchanban várjuk látogatóinkat.

Játékház - Csupavár, Savoya Park

Vár a Csupavár!

Az egészen kicsi kalandoroknak nyitottuk meg a Csupavár Mászókát, ezt a biztonsági hálóval ellátott emeletes játszóházat, ahol a gyerekek szivacszsákos akadálypályákon, égig érő tornyokon és egy hajmeresztő csúszdán keresztül juthatnak el a végtelen színes, puha labdatengerig. Igazi örökmozgóknak való feladat.

Nerf Pályák - Nerf Játéktér

NERF-re fel!

Különböző témájú Nerf-pályáink a legegyedibb gyerekprogramok közé tartoznak, amik az ifjú hadvezérek és elszánt szivacslövő párbajhősök számára nyújtanak biztonságos játékteret, hogy bizonyítsák talpraesettségüket.

Jusski! Szabaduló szoba - Gyerek program, családi program, Budapest

Szabadulj ki!

Egy kalandpark nem is kalandpark némi rizikó nélkül, márpedig különféle tematikájú szabadulószobáink valóban megizzasztják az embert. Járj túl a bekattant osztályfőnök eszén, aki egész nyárra a suliba akarja zárni osztályát, vagy juss ki az elvarázsolt padlás dohos falai közül! Próbálj meg lelépni Drakula vérfagyasztó házibulijáról, megszökni egy középkori tömlöcből, vagy egy különc filmrendező mozibörtönéből! Itt csak a leleményességetek menthet meg titeket!

3d moziterem

Lazíts nálunk!

A kicsit hátradőlni vágyóknak 3D-s egyedülálló moziélményt kínálunk, melyben megelevenedik a történelmi Magyarország 1000 éve, vagy a Mátyás-korabeli Buda vára. Tekintsétek meg egyedülálló polarizációs 3D technológiával készült filmjeinket, melyeken életre kelnek történelmünk nagyjai és híres ütközetei!

Csupakaland Családi Élménypark

Bulizz velünk!

Elképzelni sem lehet menőbb szülinapi helyszínt, ahol mindezek az élmények karnyújtásnyira vannak, ráadásul különböző élmény és büfécsomagjaink tartalmazzák az ünnepléshez nélkülözhetetlen italokat és rágcsálnivalókat, valamint szülinapi tortát. Válassz programajánlataink közül, hogy a gyerekek hatalmas játéktéren, animátor felügyelete mellett tudjanak szórakozni.