A bagdadi tolvaj - Jusski! Szabadulószoba

Nehézségi fok: * / 6 éves kortól

A bagdadi tolvaj szabadulószoba

CSAK A SAVOYA PARKBAN!

Az 1001 éjszaka meséi ma is nagy népszerűségnek örvendenek. Akadnak köztük izgalmas és rémisztő történek, igazak és olyanok is, amik vallásos legendákra épülnek. Az Aladdin, a Szinbád és az Ali Baba és a 40 rabló ihlette szabaduló szobánkban te is ellátogathatsz az 1001 éjszaka sűrű sötétjébe.

Gyerekprogramok hétvégére – ahol te lehetsz a bagdadi tolvaj

Tudtad, hogy a bölcsek köve bármit képes arannyá változtatni? És azt, hogy örök életet adhat a birtoklójának? Hatalmas kincset érhet neked, akár saját részre használod, akár eladod a piacon. Nincs más dolgod, mint egy ügyes kezű bagdadi tolvaj bőrébe bújni, és útnak indulni a kőért. Azt reméljük sejted, hogy az utazásod nem lesz sétagalopp. Rengeteg izgalom és fenyegetés is vár rád.

Ott van mindjárt Ningal úrnő, aki nemcsak szépségével képes elvarázsolni az embereket, hanem az eszével is. Ő az átkok és a rémálmok istennője, a bölcsek kövének jelenlegi tulajdonosa. Jobb lesz, ha már ma útnak indulsz, és választasz magad mellé néhány eszes jó barátot, családtagot is, akik segítenek neked a feladványok megfejtésében, és a kő megszerzésében.

Gyertek el a Savoya Parkba, és próbáljátok ki a bagdadi tolvaj szabadulószobát! Ha lenne pár kérdésetek, nyugodtan keressetek minket elérhetőségeinken.

Árak
2-6 fő részére: 11.990 Ft/hétfő-csütörtök: 9.990 Ft
Az árak érvényesek: 2019.02.01-től, és az áfát is tartalmazzák.

2-6 FŐS CSAPATOKNAK, 6 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC • NYITVATARTÁS: HÉTFŐ-PÉNTEK 14.00–20.00 • SZOMBAT-VASÁRNAP 10.00–20.00