TERMÉKEINK

SHOP

Kezdődhet a szórakozás!

Úgy döntöttetek, hogy otthon vagy a kertben szeretnétek születésnapozni vagy egy nagyot bulizni? Szerezz be hozzá minden kelléket!

 Az oldalon lévő termékeket folyamatosan bővítjük, ha nem találod meg, amit szeretnél, érdeklődj elérhetőségeinken.

Köszönjük!

Kilövők

Nerf Fortnite Pump SG

14.990.- Ft

11.990.- Ft

Nerf Mega Pump SG kilövőt a népszerű Fortnite videójátékból ismert fegyver ihlette. A kilövő mega tölténnyel működik, amiből egyszerre egyet tudsz betölteni, majd a sörétes puskákhoz hasonló mechanizmussal tudod élesíteni és kilőni a szivacstöltényt. Az újratöltés egyszerűbb, mint valaha: nyisd fel a hátultöltős kilövő oldalán lévő ajtót, tölts be 1 lövedéket és már készen is vagy az újabb támadásra. 4 db Nerf Mega lövedék tartozik a kilövőhöz.

Nerf Ultra One

23.990.- Ft

19.990.- Ft

Emeld profi szintre a Nerf csatákat az Ultra kilövőkkel és töltényekkel! A Nerf Ultra kilövők továbbfejlesztett megoldásaiknak köszönhetően hatótávolság, pontosság és sebesség tekintetében kimagasló teljesítményt nyújtanak. Kizárólag Nerf Ultra lövedékekkel működnek, melyek különleges technológiával készültek, ezáltal akár 36 méter távolságba is képesek eltalálni a célpontot.

Nerf Ultra One motorizált kilövéssel működik és 25 lövedékes dobtárral rendelkezik, aminek köszönhetően több mint 2 tucatnyi lövedéket indíthatsz útjára.

A csomag a kilövő működéséhez szükséges 4 db C LR14 elemet nem tartalmazza.

Nerf Fortnite Heavy SR

25.990.- Ft   20.990.-

Elfogyott

Nerf Fortnite Heavy SR szivacskilövő a kilövő pontos mása a játékból jól ismert Red Camo Wrap fegyvernek, ez az eddigi leghosszabb- 1,1m- kilövő. Kialakításának köszönhetően pontosan lő, így remekül használható fedezékből való támadásra. Felhúzni az oldalán lévő karral lehet és a tárnak köszönhetően könnyen el lehet lőni egymás után a 6 db mega szivacstöltényt.

A csomag 6 db mega szivacstöltényt tartalmaz.

Nerf Fortnite BAS RL

14.990.- Ft      12.990.-

Elfogyott

Nerf Fortnite BAS RL szivacskilövő tolózáras kivitelezéssel rendelkezik, a tárba 6 db szivacstöltény fér, aminek pontos kilövéséhez nagy segítséget nyújt a távcső. Húzd hátra, majd told előre a felhúzókart, összpontosíts, vedd célkeresztbe a célpontot és húzd meg a ravaszt. Ezzel a kilövővel biztos célt fogsz találni!

A csomag 12 db töltényt tartalmaz.

Nerf Fortnite SP-L

9.990.- Ft

Elfogyott

Nerf Fortnite SP-L szivacskilövő alap tagja a Fortnite csoportnak. Légy igazi ügynök és használd a hangtompítót és kerülj az ellenségeid közelébe a halk lövésekkel. A szivacskilövőbe 3 szivacstöltény tárazható, amit a manuális felhúzás után tudsz kilőni.

A csomag 6 db töltényt tartalmaz.

Nerf DinoSquad Rex Rampage

22.990- Ft

17.990.- Ft

A Nerf DinoSquad Rex Rampage szivacskilövő kinézetét egy Tyrannosaurus Rexről kapta, ötvözve még egy dínó keménységével és támadó erejével. Hatékonyságát növeli, hogy automatizált, 4db AA elemmel működik és 10db tárral tölthető be, mely segít kiméletlenül lecsapni a ellenségedre.

A kilövő végén még szivacstöltény tartó is van, hogy még gyorsabban tudj tárat váltani.

A csomag 20db egyedi kivitelezésű szivacstöltényt tartalmaz.

mega

Nerf Mega Bulldog

9.990.- Ft 

Elfogyott

A Nerf Mega Bulldog szivacskilövő elnevezése utal a töltények méretére is, mivel ebbe a fegyverbe mega töltényeket lehet betárazni; méghozzá egész pontosan egyszerre hármat, amit egymás után ki lehet lőni a kilövő élesítése után. A Mega Bulldog szivacskilövő különlegessége, hogy egy egyszerű “pisztoly” kinézetből, egy szempillantás alatt átalakítható és a válltámasszal rendelkező puskává, melynek használatával pontosabb lövések érhetőek el. Könnyen felhúzható és tölthető szivacskilövő fegyverről van szó.

A Nerf AccuStrike Mega Bulldog csomag tartalmaz 6 db mega szivacskilövő töltényt is.

nerf box

Nerf N-Strike Elite Rukkus ICS-8

9.990.- Ft

Elfogyott

Egy igazi nagyágyú. A Rukkus ICS-8 szivacslövő puskával könnyen felveheted a versenyt a többi szivacskilövő fegyverrel szemben. Könnyen tárazható és gyorsan élesíthető a következő lövésre, amiben nagy segítségedre van a 8 töltényt tartalmazó tár, ami minden egyes felhúzással eggyel feljebb ugrik. Választáskor érdemes figyelembe venni, hogy viszonylag nagy és nehéz kilövőről van szó.

A Nerf N-Strike Elite Rukkus ICS-8 szivacskilövő csomag tartalmazza a 8 db szivacstöltényt is.

Szivacskilövő mérete: 34 cm.

Nerf Fortnite B-AR

19.990.- Ft

18.990.- Ft

A Nerf Fortnite B-AR kilövőt a Fortnite játékból jól ismert felszerelés ihlette. Az elektromos kilövéssel igazi erőre tehettek szert. Kiválaszthatjátok a célpontokat, majd egymás után 10 lövedéket tudtok kilőni. A kilövőhöz egy 10 lövedékes tár és 10 darab eredeti Nerf Elite lövedék tartozik. Helyezd be a tárat a kilövőbe, tartsd lenyomva a gyorstüzelő gombot, majd nyomd meg a ravaszt a kilövéshez.

Védőszemüveg viselése ajánlott (nincs a csomagban), amit nálunk is meg tudsz rendelni.

A kilövő 4 db 1,5 V-os C méretű alkálielemmel működik, ami nem tartozéka a doboznak.
Csomagolás mérete: 32 x 7 x 75 cm.

Nerf Fortnite TS Mega

17.990.- Ft

16.990.- Ft

Ezzel a Mega Nerf Fortnite TS szivacskilövővel, amit az online videó játékban látott játékfegyver mintájára készített a Hasbro, a gyerekek újra élhetik az online videó játékban látott csatákat.

A szivacskilövőbe 4 db mega szivacstöltény tölthető.

A Nerf Fortnite TS Mega szivacskilövő szett  a szivacskilövőn kívül 8 db mega szivacskilövőt is tartalmaz.

Nerf Fortnite AR-L

23.990.- Ft

22.490.- Ft

A Nerf Fortnite AR-L szivacskilövő fél-automata játék fegyver, aminek a kivehető tárába 10 töltény tárolható. A gyorsító gomb megnyomásával és a ravasz meghúzásával automatikusan tudsz tüzelni. A pontosságért vesd be a 2 dönthető célgömböt.

A Nerf Fortnite AR-L szivacskilövő fegyvert a Fortnite játék ihlette és 20 db egyedi, különleges tölténnyel adták ki. Szerezd be te is és légy részese egy felemelő csatában ezzel a játék fél-automata gépfegyverrel.

A kilövő 4 db AA elemmel működik.

Nerf Ultra Two Szivacslövő

11.990.- Ft

9.990.- Ft

Emeld profi szintre a Nerf csatákat az Ultra kilövőkkel és töltényekkel! A Nerf Ultra kilövők továbbfejlesztett megoldásaiknak köszönhetően hatótávolság, pontosság és sebesség tekintetében kimagasló teljesítményt nyújtanak. Kizárólag Nerf Ultra lövedékekkel működnek, melyek különleges technológiával készültek, ezáltal akár 36 méter távolságba is képesek eltalálni a célpontot.

Nerf Ultra Two motorizált kilövéssel működik. A 6 lövedékes forgótár hátul nyitott – így mindig láthatod a tár tartalmát, amikor a kilövőt a kezedben tartod – és ha kell, gyorsan újra tölthetsz. Csak Nerf Ultra lövedékekkel működik.

Nerf Alpha Strike Fang QS-4

3.290.- Ft

Elfogyott

A Nerf Alpha Strike Fang QS-4 egy könnyen kezelhető szivacskilövő a hátul helyezkedő karnak köszönhetően, amiben két ujjunkat tudjuk megakasztani és ezáltal felhúzni a kilövőt, így biztos, hogy még a legizzasztóbb helyzetekben se fog lecsúszni a kezünk a felhúzókarról. Egyszerre 4 töltény helyezhető el a tárban, amit egymás után tud kilőni, nagyon szép pontossággal és erővel.

Ha kezdő Nerfező vagy, akkor ezt neked találták ki, de ha már profi szivacslövőként játszol, akkor elengedhetetlen kiegészítője a Nerf arzenálodnak, mert bármikor bármilyen helyzetben segítségedre lesz ez a különleges kilövő.

Tartalma: Nerf, 10 db szivacstöltény.

Nerf Dinosquad Raptor- slash

7.990.- Ft

A Nerf Dinosquad egyik legújabb és félelmetes tagja a Raptor Slash szivacskilövő, mellyel biztos győzelemre számíthatsz a dínók ellen. Forgótárának köszönhetően 6 szivacstöltényt tudsz egymás után kilőni, miután manuálisan felhúztad a kilövőt.

Védőszemüveg használata ajánlott, amit nálunk szintén meg tudsz venni.

A csomag tartalmazza a szivacskilövőt és a 6db szivacstöltényt.

Nerf Doomlands Double Dealer

18.990.- Ft

15.990 Ft

Nerf Doomlands Double Dealer egy különleges szivacskilövő, ami kinézete alapján nyílpuskára hasonlít. Ezt a kinézetet a 2 oldalról betölthető tárnak köszönheti, amibe táranként 12 db szivacstöltény tölthető. Extra tulajdonsága, hogy a megfelelő fokozatra kapcsolva egyszerre 2 szivacslövedék is kilőhető a Double Dealer kilövőből. Elemre nincs szükség a kilövőhöz, mert kézzel lehet felhúzni minden lövés előtt, így véletlenül se lesz idő előtti elsütés.

Nerf Elite 2.0 Flip 32

23.990.- Ft

Egyik legnagyobb cél az olyan kilövővel való játék, ami sok töltényt tartalmaz, ugyanakkor praktikus és könnyen kezelhető is legyen és a súlya se legyen túl nagy.

A Nerf Elite 2.0 Flip 32 pont ilyen kilövő. Egyszerűen az alul lévő karral felhúzható, közepes méretének köszönhetően kisebbek is könnyen elbírják, kétoldalú 2*8 db-os tölténytárólójának köszönhetően pedig abszolút fölény érhető el az ellenféllel szemben, mikor azt hiszik kifogyott a tár, egy könnyed mozdulattal 180 fokos szögben megfordítható a tár és már is újból 16 db töltény áll rendelkezésre. Extra lehetőségként beállítható, hogy egyszerre egy vagy 2 töltényt lőjön ki egyszerre.

Ez az a szivacskilövő, ami nem hiányozhat a Nerf arzenálból!

Nerf Elite 2.0 Shockwave RD- 15

11.990.- Ft

A Nerf Elite 2.0 Shockwave RD- 15 szivacskilövő a Nerf Elite Surgefire-hoz hasonlóan egy robosztusos, nagy kialakítású játékfegyver, melynek kör alakú tárjába 15 szivacstöltény fér és a célzásban, gyors sorozatlövésben nagy segítség, hogy a felhúzáshoz nem kell elengedni a szivacskilövő puskát. A lőtáv ugyancsak 27 méter, ahogy a legtöbb Nerf 2.0-s kiadású szivacskilövőknél, köszönhetően a precízebb és strapabíróbb, erősebb kialakításnak.

A csomag tartalmaz 30db Elite szivacstöltényt.

Nerf Elite 2.0 Trio TD-3

3.590.- Ft

Elfogyott

A Nerf Elite 2.0 Trio TD-3 szivacskilövő egy kis ékszer a kilövők között, ugyanis kis kialakítása ellenére  3 lövés adható le vele egymás után, ráadásul mozgásunk korlátozottsága esetén is könnyen felhúzható alulról a kis karral. “Kicsi a bors, de erős.”- Szokták mondani és ez erre a kilövőre is teljes mértékben igaz, mert mérete ellenére ő is tudja a 27 méteres lőtávolságot.

A csomag tartalmaz 6 db szivacstöltényt.

Nerf Elite 2.0 Turbine CS-18

17.990.- Ft

A Nerf Elite 2.0 Turbine CS-18 szivacskilövő nem hazudtólja meg feltalálóját, ugyanis hűen az Elite 2.0-s csapathoz precíz és pontos lövés adható le 27 méter távolságra vele is. Megbízható és hű társa tulajdonosának, extra mérető tárának köszönhetően pedig 18 db töltény adható le ezzel az automatizált játékfegyverrel. Lépj harcba még ma ezzel a gépfegyverhez hasonlító kilövővel és legyen tied a győzelem.

A csomag tartalmaz 36 db szivacstöltényt, a 4db C típusú elemet nem tartalmazza.

Nerf Elite 2.0 Warden 8

10.990.- Ft

A Nerf Elite 2.0 Warden egy kétkezes könnyen használható sörétes puskára hasonlító szivacskilövő, ami egy lövéssel egyszerre 2 db szivacstöltényt repít a cél felé, így a találat szinte garantált. A közkedvelt Nerf Elite Rough Cut 2*4-es kilövő puska erősebb, precízebb, strapabíróbb változata. Tölts fel a 8 szivacslövedékkel, ragadd meg két kézzel, húzd fel, célozz és söpörj el mindenkit az utadból!

A csomag tartalmaz 16 db szivacstöltényt.

Nerf Elite Trilogy DS 15

20.990.- Ft

Ha strapabíró szivacskilövőt keresel, akkor a Nerf Elite Trilogy DS-15 a legjobb választás a számodra! Működése egy sörétes puskához hasonlít. Patronok tartoznak a kilövőhöz, melyekbe 3 db szivacstöltényt tudsz belehelyezni. A behelyezett patront, miután kiürült, a szivacskilövő puska kidobja magából és már tárazhatod be a következő patront. A csomag tartalmaz 15 db szivacstöltényt és 5 db patront, melyeket kényelmesen és praktikusan a szivacskilövő válltámasz részében tudsz magaddal vinni a csata során.

Nerf Fortnite HC-E

2.990.- Ft

Elfogyott

A jól ismert Fortnite játék ihlette ezt az egyszerűen kezelhető Nerf Fortnite HC-E szivacskilövőt. Egyszerre egy szivacstöltényt lehet tárazni és kilőni. Precíz, pontos kilövő, ami megbízható társ a csatában.

A csomaghoz tartozik 3 db szivacstöltény is.

Nerf Fortnite Microshot Micro TS

2.990.- Ft

Elfogyott

Szerezd be a Nerf Fortnite Ts szivacskilövő mellé a mini verzióját a Fortnite Microshot Micro Ts egylövetű szivacs fegyvert és húzd elő a zsebedből a legváratlanabb pillanatban. Lehet a győzelem épp ezen az egy lépésen fog múlni. Kialakításának és könnyen kezelhetőségének köszönhetően a legkisebbek is könnyen beszállhatnak a csatába ezzel a kilövővel.

A csomag tartalmaz 2 db szivacstöltényt.

Nerf Modulus Shadow ICS-6

12.990.- Ft

A Nerf Modulus Shadow ICS-6 szivacskilövő egy különleges puska a különleges helyzetekhez és terep viszonyokhoz. Légy láthatatlan az átlátszó kilövővel vagy világítsd meg magadnak a terepet, hogy elkerüld a csapdákat. 6 db szivacslövő töltényt tölthetsz felülről a kilövőbe, melyeket felhúzás után tudsz kilőni. 4 db taktikai sínt tartalmaz a fegyver, melyeknek segítségével további kiegészítőkkel tudod kiegészíteni a Nerf Modulus Shadow ICS-6 szivacskilövődet. A készlet tartalmaz 6 db szivacskilövő töltényt.

A Shadow ICS-6 3db AAA elemmel működik, ami nem tartozéka a csomagnak.

Nerf N-Strike Elite Surgefire

11.990.- Ft

A Nerf N-Strike Elite Surgefire szivacskilövőnek az élesítése könnyű és gyors, mivel a kart csak hátra és előre kell tolni. El se kell emeld a kezed a kilövőtől, így végig a célon tartva a szemed gyors egymásutániban is ki tudod lőni a forgótárba elhelyezett 15 db szivacskilövő töltényt. Másik extrája, hogy akár 27 méter távolságig is képes kilőni a szivacstöltényt. Szerezd meg a Surgefiret és légy tulajdonosa egy kiváló kilövőnek, ami minden csatába nélkülözhetetlen.

A csomag tartalma egy Nerf N-Strike Elite Surgefire szivacskilövő és 15 db N-Strike Elite szivacstöltény.

Nerf N-Strike Modulus Stockshot

7.990.- Ft

Nerf Modulus Stockshot szivacslövő különlegessé, hogy önmagában is tökéletes társ a harcban, de kombinálható a többi modulus kilövővel is. A marok pisztolyként használható kilövő rendelkezik egy válltámasszal is, ami segít stabilabb lövések leadásában. Élesítése egyszerű még a legkisebbeknek is, mivel az alsó karba könnyen megkapaszkodhatnak és könnyűszerrel lehúzhatják.

4 szivacstölténnyel tölthető meg egyszerre és egymás után adható le a 4 lövés.

Mérete kb. 27 cm.

A csomag tartalmazza a kilövőt és 4 db töltényt.

Nerf N-Strike Talonstrike

6.990.- Ft

Elfogyott

Szeretnél Nerfezni, de nincs mindig társad hozzá? Célra fel!

Válaszd a Nerf N-Strike Talonstrike szivacskilövőt és a Nerfezés egyedül is igazi kihívást fog jelenteni.

Gyakorolhasz, pontosíthatod célzásod és mikor igazi csatára kerül a sor már biztos nem találsz ellenfélre.

A csomag tartalma: Nerf N-Strike Talonstrike szivacskilövő, 3 db szivacstöltény és egy céltábla.

Nerf Nitro Aerofury Ramp Rage

8.990.- Ft

4.990 Ft

Izzítsd be kisautóidat és lődd versenybe őket a Nerf Nitro Aerofury Ramp Rage kisautó kilövő fegyverrel. A doboz tartalma 2 féle színű kisautó és egy rámpa, amivel a magasba repítheted a kilőtt autókat. Versenyezz barátaiddal, ki tudja messzebb lőni a szivacs kisautót? 🙂

A kilövő 4 db AA elemmel működik, ami nem része a készletnek.

A kilövőhöz további kisautók szettben külön vásárolhatók.

Nerf Nitro kisautó szett

3.990.- Ft

1.990.- Ft

Tökéletes választás ez a 6 db-os szivacsautó szett a Nerf Nitro Aerofury kilövőd mellé. Pezsdítsd fel a játékot ezekkel az egyedi és színes szivacsautókkal. Lődd ki őket szivacskilövődből, hogy olyan gyorsan hasítsanak, mint a szivacstöltények és ugrass velük minél magasabbra a különböző rámpákról.

Nerf Rival Kronos XVIII-500 piros szivacslabda kilövő

14.990.- Ft

A Kronos a Nerf Rival család egyik szilárd kialakítású játék fegyvere, ami szivacslabdát lő ki, nagy sebességgel. A Kronos rugós belső térrel rendelkezik, ahova 5 db szivacslabda fér el. A felhúzókar praktikus kialakítása miatt nincs többlet súly, se kitüremkedő felület, ugyanakkor jól megfogható és könnyen felhúzható a lövések között. A robbantó hátulján van egy kis jelző, ahol ha megjelenik egy kis  narancssárga pont, akkor lehet tudni, hogy a kilövő készen áll a lövésre.

A csomagban a Kronos kilövő mellett található 5 db szivacslabda is.

Nerf Ultra Dorado

14.990.- Ft

Emeld profi szintre a Nerf csatákat az Ultra kilövőkkel és tötlényekkel! A Nerf Ultra kilövők továbbfejlesztett megoldásaiknak köszönhetően hatótávolság, pontosság és sebesség tekintetében kimagasló teljesítményt nyújtanak. Kizárólag Nerf Ultra lövedékekkel működnek, melyek különleges technológiával készültek, ezáltal akár 36 méter távolságba is képesek eltalálni a célpontot.

Nerf Ultra Dorado motorizált kilövéssel működik. 12 db különleges arany színű töltényt tartalmaz, amiből 6 lövedék gyors egymásután ki tud lőni.

A csomag a 6db AA elemet nem tartalmazza.

Nerf Ultra AMP

13.990.- Ft

Emeld profi szintre a Nerf csatákat az Ultra kilövőkkel és töltényekkel! A Nerf Ultra kilövők továbbfejlesztett megoldásaiknak köszönhetően hatótávolság, pontosság és sebesség tekintetében kimagasló teljesítményt nyújtanak. Kizárólag Nerf Ultra lövedékekkel működnek, melyek különleges technológiával készültek, ezáltal akár 36 méter távolságba is képesek eltalálni a célpontot.

Nerf Ultra AMP motorizált kilövéssel működik. 6 db különleges arany színű töltényt tartalmaz, lövedéket gyors egymásután tudja kilőni.

A csomag a 6db AA elemet nem tartalmazza.

Nerf Zombie Strike Survival Nailbiter Zoom and Doom

14.990.- Ft

Elfogyott

A Nerf Zombie Strike Survival Nailbiter Zoom and Doom a legjobb választás, ha a Zombi inváziót túl kell élni. 8 db töltény tölthető a gyorstárba, melyeket egymás után, a szivacskilövő élesítése nélkül sortüzeléssel ki lehet lőni. A Zombik elleni harcban kihagyhatatlan ez a szivacskilövő, mely sok más fegyverrel felveszi a versenyt. Légy te a Zombiek legnagyobb ellenfele a csatában és igázd le őket ezzel a szuper Nerf Zombie Strike Survival szettel, mely tartalmaz 8 db szivacskilövő töltényt is.

Töltények

Nerf Mega eredeti töltény 10 db-os csomag

3.490.- Ft

Nerf Mega eredeti töltény 10 db-os csomag.

Nerf Elite 30 db-os szivacstöltény

3.490.- Ft

30 db Elite szivacslövedék, amelyek kompatibilisek az Elite és N-Strike kilövőkkel.

Nerf Ultra tölténycsomag 10 db

2.290.- Ft

Nerf Ultra lövedékek különleges lövedékheggyel, Aerofin technológiával, könnyű Nerf Ultra habszivacsból készülnek. Lépj szintet a Nerf Ultra kilövőkkel és lövedékekkel! A Nerf Ultra kilövők csak Nerf Ultra lövedékekkel működnek.

A lövedékek a levegőt átszelve akár 25 méter távolságra is eljutnak.

Nerf Ultra tölténycsomag 45 db

8.490.- Ft

Nerf Ultra lövedékek különleges lövedékheggyel, Aerofin technológiával, könnyű Nerf Ultra habszivacsból készülnek. Lépj szintet a Nerf Ultra kilövőkkel és lövedékekkel! A Nerf Ultra kilövők csak Nerf Ultra lövedékekkel működnek.

A lövedékek a levegőt átszelve akár 25 méter távolságra is eljutnak.

Mega kilövőkkel kompatibilis szivacstöltény 6 db

990.- Ft

Nerf Mega szivacskilövőkhöz kompatibilis mega szivacstöltény. 6 db-os kivitelben.

Egyéb termékek

Védőszemüveg

790.- Ft

Az első a testi épség megőrzése, még a Nerf csaták esetében is, ezért elengedhetetlen kellék egy teljes erőbedobással játszott Nerf csatánál a védőszemüveg.

Univerzális méret, a szárai nem állíthatóak.

10 alkalmas páros bérlet

27.000.- Ft

Megérkezett 10 alkalmas páros bérletünk, mindösszesen 27.000- Ft-ért, mert párban a játék is jobb.

Felhasználható hétköznap- hétvégén 30perces és 120perces időintervallumra is, megvételtől számított 3 hónapig, a fóti Auchanban lévő parkunkban.

Több, mint duplán megéri! Teljes ár 2főre 120perces játék 10 alkalommal: 70.000 Ft.

Csapj le rá még ma! 🙂

LEGO Star Wars LedLite kulcstartó- Yoda mester

3.490.- Ft

A jól ismert Star Wars filmekből Yoda Jedi- mester és tanító keze és lába mozgatható. A LEGO figura hasát nyomva tartva a lába világít.

LEGO Star Wars LedLite világító kulcstartó- R2-D2

3.490.- Ft

LEGO Star Wars LedLite világító kulcstartó, ami R2-D2 droidot tartalmazza. A droid hasát nyomva a “lábai” világítanak.

Mérete 7 cm. 2 db CR2025 gombelemmel működik, amely része a csomagolásnak.

Nerf asztalterítő

1.990.- Ft

Vízhatlan, tartós anyagú asztalterítő, hogy teljes legyen a Nerf teríték.  laugh

Mérete: 180*120 cm

Úgy döntöttetek, hogy otthon vagy a kertben szeretnétek születésnapozni vagy egy nagyot bulizni? Akkor ez a lehetőség nektek szól!

Nerf Neoprén Catch ball szett

4.990.- Ft

Legyen egyedi a megjelenésed ezzel Nerf ladbaelfogó játék szettel. Legyen szó vízpartról vagy csak egy kertben való játékról, ezzel a szettel biztosan jót szóakoztok majd.

A csomag tartalma:

– 2 db elkapótányér

– 1 db tapadós labda

Taktikai Mellény szett szivacslövő csatákhoz

23.990.- Ft

Légy te a legfelszereltebb ezzel a vagány taktikai mellénnyel, aminek segítségével, mindig kéznél lesz a töltény és tár az utánpótláshoz. Az egyedi sállal és szemüveggel pedig az egész megjelenésed különlegessé és felismerhetetlenné válik.

A 2 különféle kiegészítőnek köszönhetően testvéreddel vagy barátoddal is tökéletes megjelenéssel vonulhattok csatába.

Ajándéknak is tökéletes választás.

Nerf Neoprén Vízibomba Dobószett

2.290.- Ft

A Nerf Neoprén Vízibomba Dobószettel kétféle játékot is játszhattok, így biztosan nem fogtok unatkozni.

A csomag tartalma: labda és dobókorong, anyaguk vízhatlan neoprém.
Mérete: 83,0 x 63,0 x 46,0 cm.

Nerf Neoprén Mini labda

4.290.- Ft

Elfogyott

A Nerf Neoprén Mini labda tökéletes választás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 2-es mérete, kis súlya és vízállósága lehetővé teszi a kíméletes és szórakoztató játékot mind a szárazföldön, mind pedig a vízben.

Súlya: 100-120g

Átmérője: 14cm

Nerf Neoprén mini labda 3db-os szett

3.790.- Ft

Elfogyott

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt garantált a jókedv és szórakozás ezzel a 3 db labdát tartalmazó Nerf játék szettel. A labdák súlya egyenként 40 g és 5 cm átmérőjű nem mellékesen vízállóak. A Nerf Neopren mini labda szett kíméletes és mind szárazföldön, mind a vízben tökéletes a játékra.

Amennyiben valami megtetszik emailben a rendezveny@csupakaland.hu címen vagy

telefonon a +3670 418 1980-as telefonszámon tudjátok felvenni velünk a kapcsolatot a darabszámmal és vásárlással kapcsolatban.

A parkban és a weboldalon található árak eltérhetnek egymástól.

Megértéseteket köszönjük!