Az Elvarázsolt Padlás története - Szabadulószoba

Nehézségi fok: ** / 8 éves kortól

Az Elvarázsolt Padlás története szabadulószoba

CSAK A SAVOYA PARKBAN!

A történetem réges-régre nyúlik vissza, amikor még csak egy átlagos padlás voltam egy átlagos házban — pontosan olyan, mint bármelyik másik a városban. Tároltam az aktuális lakók lomjait, a „még jó lesz valamire” tárgyaikat. Néha kolbászok és szalonnák illatoztak a falaim között, vagy éppenséggel frissen mosott, illatozó ruhák hintáztak a gerendáimra feszített spárgákon. Nyaranta rosszcsont gyerekcsapatok néztek szét a kincseim között, izgatottan kutatva, hogy vajon mit rejtegetek.

De csiribí-csiribá, egyszerre minden megváltozott

Egy sötét, késő őszi estén új lakó költözött a házba. Egy meglehetősen magának való, furcsa alak. Találóbb lehet az árny kifejezés. Egy nagy, igencsak régi könyvvel a hóna alatt lépett be hozzám. Gyertyafénynél kezdte olvasni az öreg könyv megsárgult lapjaira írt furcsa szövegeket, én pedig hirtelen úgy éreztem, minden megváltozott — örökre. Valami történt, amit már nem lehet visszacsinálni. A záraim bezárultak, a ládáim, a szekrényeim különös tárgyakkal teltek meg, varjúkárogás hallatszott, és ijesztő mormolásokat, suttogásokat hallottam. És a szél, ó, a szél folyton süvített!

Vannak, akik ma is jönnek hozzám. Úgy gondolják, átjutnak a helységeimen, és megbirkóznak a mágia teremtette tárgyakkal, jelenségekkel.

Te elég bátor vagy ahhoz, hogy meglátogass? Akkor ne válogass tovább a budapesti programok között, amiket gyerekeknek terveztek! Foglalj időpontot!

Árak
2-6 fő részére: 11.990 Ft/hétfő-csütörtök: 9.990 Ft
Az árak érvényesek: 2019.02.01-től, és az áfát is tartalmazzák.

2-6 FŐS CSAPATOKNAK, 8 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC • NYITVATARTÁS: HÉTFŐ-PÉNTEK 14.00–20.00 • SZOMBAT-VASÁRNAP 10.00–20.00