Nehézségi fok: ** / 8 éves kortól

De fura Dracula szabadulószoba

CSAK A SAVOYA PARKBAN!

Dracula úgy döntött, hogy végleg leszámol az unalmas hétköznapokkal. Elege lett már abból, hogy minden éjjel csak az erdőt járja, a pókhálókat számolgatja a kriptájában, vagy éppenséggel a szomszédos falvak lakóit ijesztgeti álruhába bújva. Újra elővette régi, kedvenc hangszerét, a szaxofont, és játszani kezdett. A dallamok meghozták a kedvét a bulizáshoz. De egyedül az nyilván nem olyan izgalmas, ezért úgy döntött, meghívja magához a világ legfurcsább figuráit és varázslényeit.

A buli úgy jó, ha poénokkal van tűzdelve

Jó házigazda lévén a vámpír úgy döntött, amíg megérkezik hozzá a népes vendégsereg, izgalmas játékokat, rejtvényeket talál ki. De egy csavart is kigondolt ezek mellé, mely szerint csak azok a vendégek juthatnak be a zártkörű bulijára, akik megoldják a feladatokat. Azt azonban nem árulta el a szemfüles és okos figuráknak, valamint varázslényeknek, hogy ha bejutnak, kifelé is ugyanez az út vezet. Addig nem hagyhatják el a birodalmát, amíg meg nem oldották az összes feladványt. Kalandozz te is Dracula birodalmában, ha úgy érzed, túl tudsz járni a furfangos, kissé bohókás vámpír eszén!

Gyermekprogramokat kerestek a hétvégére? Akkor keljetek mielőbb útra, és jelenjetek meg ti is a különös partin! Hozd a családtagjaidat és a barátaidat is, hogy segítsenek a feladatok megoldásában!

Árak
2-6 fő részére: 11.990 Ft/hétfő-csütörtök: 9.990 Ft
Az árak érvényesek: 2019.02.01-től, és az áfát is tartalmazzák.

2-6 FŐS CSAPATOKNAK, 8 ÉVES KORTÓL • JÁTÉKIDŐ KB. 60 PERC • NYITVATARTÁS: HÉTFŐ-PÉNTEK 14.00–20.00 • SZOMBAT-VASÁRNAP 10.00–20.00