Csupakaland Családi Élménypark

Jön a 2. CsupakaLand!

Januárban megnyílik a 2. helyszínünk is a fóti Auchanban.

CSUPAKALAND TÉLEN-NYÁRON
Magyarország egyetlen Nerf szivacslövő élményparkja, a Csupakaland élménypark januárban megnyitja a fóti Auchan üzletsorán második komplexumát.

Csupakaland Családi Élménypark

Csatatérrel, szülinapi rendezvénytermekkel, a nagysikerű Szalmalovag szabadulószobával és 3D filmvetítéssel várunk minden igazi kalandort. Ne hagyjátok ki!

 

blank

 

20 féle szivacskilövő, Nerf Nitro pályák, fergeteges hangulat és pörgős zene biztosítja a tuti élményt!!! Ha pedig egy elmélkedősebb, ám mégis kalandos programra vágytok, mindenképpen látogassátok meg a szabadulószobánkat és szabaduljatok ki! CsupaKaland az élet!

 

blank

 

Csupakaland Ajándékkártya
Ajándékozz kalandot, mármint Csupakalandot Karácsonyra! Ha szeretnél egy igazán ütős meglepetéssel előrukkolni a gyermekednek, barátodnak, ismerőseidnek, akkor ajándékozz nekik Csupakaland Ajándékkártyát. Választhatsz a szabadulószobáink vagy a Nerf csomagjaink között!
Érdeklődj a helyszínen vagy kérj ajánlatot a info@csupakaland.hu e-mail címen!

 

blank

 

Alternatív testnevelés 990-Ft/ 1.5 óra / fő áron
Alternatív testnevelés óránk keretében a gyerekek egy olyan másfél órás programon vesznek részt, amelyben a testnevelés gimnasztika része, a reflex és az ügyesség fejlesztése egyaránt jelen van. A program során rövid pihenőket iktatunk be, és a mozgást játékos keretek közt tesszük a leginkább élvezhetővé és élményszerűvé. Alternatív testnevelés óráinkon szinte észrevétlenül komoly állóképességre tesznek szert a programunkhoz csatlakozó gyerekek.

 

blank

 

Csupakaland Élménycsomag 1490-Ft/ 2 óra / fő áron
Élménycsomagunkat azoknak a csoportoknak hoztuk létre, amelyek hosszabb időt, és több programunkat szeretnék igénybe venni. A Csupakaland Élménycsomagot ezért úgy állítottuk össze, hogy helyet kapjon benne az intenzív mozgás, a probléma megoldás, és logika, valamint a tananyagnál speciálisabb ismeretanyag az írástörténetben, és a történelmi váraink témakörében.

 

blank

 

Nerf Nitro: tölts, célozz, lőj és ugrass!
A Nerf szivacslövőkkel vívott csaták mindenki számára emlékezetesek, aki egyszer kipróbálta már. Legyél fiú vagy lány, ha egyszer belemerültél, csak imádhatod. A Nerf Nitro, pl. a LongShot Smash azonban egy egészen új játék, hiszen ebből nem szivacslövedéket, hanem egy kisautót lehet kilőni. Járgányok, akadályok és egy ugrató rámpa. Kell ennél több? Ugye, hogy nem! Készítsd elő a terepet, majd tedd a járgányt a puskába, majd egyetlen lövéssel útjára indíthatod a járgányt, ami simán képes letarolni a hordókat, vagy éppen egy nagyot ugratni a rámpáról. Gyere el hozzánk és próbáld ki a legújabb őrületet a Nerf Nitro-t!!! Van pályánk hozzá és minden, ami kell! Célozz, lőj, ugrass, találj!!!

 

blank

Keress minket a Savoya parkban, ahol más élmények is várnak rád!
www.savoyapark.hu

Rendezvényhelyszínünk alkalmas akár családi események ünneplésére is, legyen az szülinap-névnap-évforduló. Játék élményekkel az egész családnak!

A feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, 2017.10.21-től visszavonásig érvényesek és egymással illetve más akciókkal nem vonhatók össze.

blank
www.facebook.com/csupakaland.hu/

Search

+