free site creation software

EGYÜTTMŰKÖDÉS A CSALÁDOK ÉVE KERETEIN BELÜL

Az Amazon Travelnél utazást foglaló családok 50%-os kedvezményben részesülnek a Csupakaland belépőből.

Kattints a nyílra a videó indításához

CSALÁDOK ÉVE

Együttműködés az Amazon Travel Utazási Iroda és a Csupakaland Élménypark között, a Családok Éve keretein belül.

Az Amazon Travelnél utazást foglaló családok 50% kedvezményben részesülnek a Csupakaland Nerf pálya belépőből. A kedvezményre jogosító kuponokat az utazás befizetése után vehetitek át az Amazon Travel irodájában
(1092 Budapest, Ferenc krt. 8-10.).

A Csupakaland Élményparkokban Nerf pályák, családi szabadulószobák és szülinapi party helyszín vár benneteket. Húszféle szivacskilövő, Nerf Nitro pályák, fergeteges hangulat és pörgős zene biztosítja a tuti élményt.
Helyszínek: Savoya Park, fóti Auchan

Legyen szó családi nyaralásról, egzotikus utazásról, hajóútról, körutazásról, az Amazon Travelnél megtalálhatjátok számításaitokat. Egyéni és csoportos utazás, nyaralások a Világ minden tájára. 

LEGJOBB ONLINE AJÁNLAT

Utazás, Szállás, Nyaralás, Foglalás

Álomutazások
Személyes tapasztalatainkkal segítünk a megfelelő úti cél kiválasztásában. Világszerte kínálunk hoteleket és szállásokat az Ön igényeinek megfelelő ellátással és szolgáltatással, melyek közül számosat személyesen is ismerünk.

Mit kínálunk?
Velünk a világ bármely pontjára eljuthattok!
Legyen szó családi nyaralásról, külföldi álomesküvőről, nászútról, egzotikus utazásról, hajóútról, üzleti útról, körutazásról, nálunk megtalálhatjátok számításaikat. 

Kérdésed van?
Fordulj bizalommal egyedülálló szakértelemmel és számos célterületről személyes tapasztalattal rendelkező kollégáinkhoz, akik készséggel segítenek megválaszolni kérdéseidet és megtalálni a legmegfelelőbb utazási ajánlatot. 

Az utazásokról, foglalásokról további részleteket az amazontravel.hu honlapunkon találsz!