BÉRELHETŐ MOBIL NERF PÁLYÁK – RENDEZVÉNYEKRE!

A 2018. év újdonsága a Hasbro amerikai játékgyár kizárólagosságával végre elérhető lett rendezvények és Road-show-k részére is!

Bérelhető Nerf Mobil pályák

Különféle rendezvényeken való részvételre egyéb programjaink közül kiemelnénk a MOBIL NERF PÁLYÁT, amely egyedülálló élményt nyújt családok, gyermekek, iskolai csoportok, táborok és szinte mindenki számára, aki szeret sokat mozogva játszani.

Nerf Mobil pálya
Bérelhető Nerf Mobil pálya

CSAPATJÁTÉK – KALAND – TAKTIKA – SZÓRAKOZÁS

Résztvevők száma: a pálya méretétől függően 8-10 fő vagy 15-18 fő játszhat egyidejűleg.

Játék időtartama: az általunk javasolt időtartam egy játékra 45 perc.

Bérelhető Nerf Mobil pálya
Bérelhető Nerf Mobil pálya

Leírás: a 100 vagy 185 nm-en kialakított pálya kiválóan alkalmas csapatépítésre, családok szórakoztatására, vagy akár versenyek lebonyolítására is. Nerf mobil pályánkat a HASBRO kizárólagos engedélyével üzemeltetjük, ami valódi garancia arra, hogy egyedi programot tudunk kínálni a résztvevőknek. A Nerf szivacskilövő csatateret balesetmentesen alakítottuk ki, így a játékosok veszélyérzet nélkül élvezhetik a nerfezés semmi máshoz nem fogható élményét. Tapasztalataink szerint nem csak gyermekek, de a felnőttek is kitűnően érzik magukat a pályán és nagyon élvezik az akár küldetés nélküli, akár misszióval teljesítendő játékot, amelyet animátorunk vezényel le.

Amit biztosítunk: a pályát természetesen a helyszínen felállítjuk, a szivacskilövőket és szivacstöltényeket hozzuk magunkkal. A játék kérhető animátorral és animátor nélkül is. Kültéri rendezvényeken akár szerviz-sátorral is.

Bérelhető Nerf Mobil pályák

Miért pont a MOBIL PÁLYA?

  • egyedülálló élményt biztosító programról és játékról van szó,
  • szabadtéren és zárt területen egyaránt felállítható,
  • csapatot kovácsol,
  • fejleszti a taktikai érzéket,
  • igazi kaland,
  • szórakoztat,
  • a gyerekek és a felnőttek is egyszerűen imádják.

Bérelhető Mobil Nerf Pályák

A Mobil Nerf pályákat az Iceteam Design üzemelteti. Tapasztalatunk igen sokrétű, amit bizonyít, hogy a Savoya Parkban sikeresen működtettük éveken keresztül a Dinók nyomában című interaktív kiállításunkat, jelenleg pedig a CsupakaLand Élményparkot üzemeltetjük. A Mobil Nerf Pályák leírásához, megrendelési információkhoz töltse le ajánlatunkat (pdf). Telefon: +36 70 310 8288; +36 70 418 1980 Email: cegesrendezveny@csupakaland.hu